Maker van Lord of the Rings komt met hele dikke film genaamd Mortal Engines

Redactie 7 jun 2018 Entertainment

Jongens wat ziet deze film er al dik uit na alleen de trailer te hebben gezien. Potverdorie nog aan toe. Ook nog eens door regisseur Lord of the Rings Peter Jackson. Hij is het in ieder geval zeker niet verleerd. Mortal Engines is geen vroegere fantasiewereld, maar juist nu in de verre toekomst.

Het verhaal speelt zich dus af in de verre verre toekomst. Een wereld waarin we landen vervoeren op rollerskates. Juist. Rollerskates. Je weet wel, van die schoenen met wielen. De grote steden, predator cities, willen de wereld overnemen en doen dit door, jawel, de kleinere steden op te slokken voor onderdelen en grondstoffen.

Acteurwalhalla

Valentine is de badguy die alles heeft veroorzaakt. Drie keer raden wat er gaat gebeuren. Precies. De mensen uit de kleine steden willen wraak. Woeste wraak. Hester Shaw zal hiervoor moeten zorgen. Het ziet er allemaal heel dik uit. Dit is dus honderd procent een bioscoopfilm met het dikste Dolby Surround Systeem. Als ‘ie dan ook nog eens in 3D uitkomt, zou dat een zekerheidje zijn voor een kaskraker. Ook de acteurs zijn van ziek hoge waarde. Zo speelt Hera Hilmar, de bloedmooie roodharige dame uit Da Vinci’s Demons de rol van Hester. Niemand minder dan Hugo Weaving uit Lord of the Rings speelt de badguy. De film komt in december 2018 uit.

 

Reageer op artikel:
Maker van Lord of the Rings komt met hele dikke film genaamd Mortal Engines
Sluiten