Moonshake massager gaat voor dijbeentrillende orgasmes

Redactie 6 jan 2018 Entertainment

Ga je een halfjaar backpacken in Appelscha, wil je een cadeausuggestie voor een vriendin of ben je gewoon op zoek naar een speeltje om de slaapkameravonturen wat mee op te spicen? Blijf dan effe hangen, want de Pleasurelab Moonshake Massager geeft je alles wat je nodig hebt.

Het speeltje is gemaakt voor stimulatie van de clitoris of kan worden gebruik voor een lichaamsmassage. Zo kan jouw eigen lichaam er ook nog de vruchten van plukken. Dat is op zich al reden genoeg om er eentje aan te schaffen. Daarnaast is ‘ie nu ook nog eens obesitas dik afgeprijsd van 60 naar €29,95. Da’s de helft man. Niet normaal toch. Drie tientjes voor zo’n geweldige sekstoy. Je zou echt een dief zijn van je eigen plezier als je dit laat liggen.

Je kunt ‘m ook nog aanschaffen met een speciaal pakket met opzetstukken. Beetje variatie kan nooit kwaad toch. In het pakket zit naast de massager het G-Spot opzetstuk, het clitoris opzetstuk en het duo opzetstuk.

Hij is waterbestendig, dus mochten jullie voor extra stoom in de badkamer zorgen, dan kun je ‘m gewoon onder de douche gebruiken. Al lijkt de kans reeëler dat je vriendin de massager alleen in bad of de douche zal uitproberen. Geeft ook niet. Dat moet immers ook gebeuren. In totaal beschikt de Moonshake massager over 10 verschillende vibratiestanden die te bedienen zijn via de drukknoppen. Opladen kan makkelijk via een USB-oplader, waarna die in drie uurtjes kabelen weer 100% ready to rumble is. Hier kun je de multi-orgasme schenkende Moonshake massager bestellen! Hieronder wat vrouwen over hun ervaringen met de Moonshake massager.

Reageer op artikel:
Moonshake massager gaat voor dijbeentrillende orgasmes
Sluiten