Dit zijn de mooiste voetbalvrouwen van Nederland

Voetballiefhebbers kijken graag naar hun favoriete spelers, maar net zo lief naar de mooiste voetbalvrouwen. De vriendinnen en vrouwen van voetballers zijn medeverantwoordelijk voor het succes van hun man en verdienen een podium, ook omdat we gewoon graag naar ze kijken.

Debbie Dhillon

Debbie Dhillon is de vriendin van Gino van Kessel, die bij vele clubs in Europa speelde. De twee zijn al samen sinds Van Kessel in de jeugd bij Ajax speelde. Debbie is zijn steun en toeverlaat, ook in de tijd dat hij verslaafd raakte aan wedden op sport. Dat deed de profvoetballer overmatig bij legale goksites Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debbie Dhillon (@debbiedhillon)

Martine van Duijvenbode

Jan-Arie van der Heijden mag zich gelukkig prijzen met zo’n mooie partner als Martine van Duijvenbode. Martine werkt als model en heeft campagnes gedaan voor bekende merken. Ook stond ze meerdere keren in de FHM 500, met als hoogste positie nummer 219. Samen met de voormalig verdediger van Ajax, Vitesse, Willem II en Feyenoord heeft ze twee zoons.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martine van Duijvenbode (@martine.van.duijvenbode)

Joëlle Witschge

Joëlle Witschge is niet alleen de dochter van oud-international en Ajacied Richard Witschge, ze is ook de partner van Dave Bulthuis. De verdediger, die in Nederland voor FC Utrecht en SC Heerenveen speelde, staat onder contract bij Suwon Samsung Bluewings in Zuid-Korea. Ver van huis, maar met Joëlle heeft hij goed gezelschap.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joëlle Bulthuis -Witschge 🦋 (@joellewitschge)

Candy-Rae Fleur

De sterke voetbalvrouw achter Ajax-verdediger Daley Blind luistert naar de naam Candy-Rae Fleur. De voormalig danseres trouwde in juni 2019 met de Oranje-international. Het stelt heeft inmiddels samen twee kinderen. Een voetbalvrouw die je met trots meeneemt naar de wedstrijd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Candy-rae Blind 💍 (@candy.rae.fleur)

Naomi Pattiwael 

Het komt niet vaak voor dat de vrouwen van voetballers zelf ook voetbalsters zijn. In het geval van Joel Piroe is dat wel zo. Zijn vriendin Naomi Pattiwael speelt namelijk bij PSV, waar Piroe zelf ook speelde. Mogelijk hebben ze elkaar op de club in Eindhoven leren kennen. Piroe speelt tegenwoordig bij Swansea City in Engeland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Naomi Pattiwael (@naomipattiwaell)

Estavana Polman

In het rijtje van mooiste spelersvrouwen mag Estavana Polman natuurlijk niet ontbreken. Zij is de partner van Rafael van der Vaart, die eerder jarenlang samen was met Sylvie Meis, een van de meest bekende voetbalvrouwen. Polman en Van der Vaart zijn sinds 2016 een stel en kregen in 2017 hun dochtertje Jesslynn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana)

Bouchra van Persie

Toen Robin van Persie in 2004 naar Arsenal ging, verhuisde Bouchra met hem mee. De Marokkaanse schone zette haar carrière als zangeres op een tweede plan om het voetballeven van haar partner te steunen. Sinds Van Persie, topscorer aller tijden van Oranje, zijn voetbalschoenen heeft opgeborgen, heeft Bouchra meer tijd om zelf dingen te ondernemen. Daarnaast zorgen de twee voor hun kinderen, zoon Shaqueel en dochter Dina.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bouchra van Persie (@bouchravanpersie)

Annekee Molenaar

Bij de familie De Ligt thuis zal het vaak over voetbal gaan. Matthijs de Ligt speelt voor Juventus en het Nederlands elftal, maar ook zijn schoonvader Keje Molenaar heeft een verleden als voetballer. De vader van zijn vriendin Annekee was in de jaren ’80 verdediger bij Ajax en zat later in het bestuur van de Amsterdamse club.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Lieke Martens

Lieke Martens is niet alleen één van de bekendste vrouwelijke voetballers, ze is ook een bekende voetbalvrouw. De aanvalsters van Paris Saint-Germain is namelijk de vriendin van Benjamin van Leer, die tegenwoordig bij Sparta Rotterdam onder contract staat. Het stel is allebei succesvol in het voetbal. Van Leer zat bij Ajax en Martens won met FC Barcelona de beker, landstitel en de Champions League.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is langzamerhand uitgegroeid tot de nieuwe Sylvie Meis; de bekendste voetbalvrouw van Nederland. Tijdens de middelbare school in Tilburg leerde ze een jeugdspeler van Willem II kennen, een jongen genaamd Frenkie de Jong. Ze werden verliefd en zij zag hem uitgroeien tot een voetballer van wereldformaat bij Ajax, FC Barcelona en het Nederlands Elftal. Zelf zette ze haar eigen kledinglijn op. Sinds 2018 staat Mikky elk jaar in de top 40 van de FHM.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

 

Reageer op artikel:
Dit zijn de mooiste voetbalvrouwen van Nederland
Sluiten