Dit zijn de mooiste goals in de Champions League van deze week

Redactie 3 Oct 2019 Entertainment

Zo hebben jullie ook weer zo genoten van het tjempjons liekie deze week? Er zaten weer een paar topwedstrijden tussen zeg. Spurs-Bayern: 2-7, Liverpool-Red Bull Salzburg 4-3 en natuurlijk gister het jantje van Ajax in Valencia. Het was weer ouderwets genieten op de Europese velden. Dit zijn de mooiste goals van de Champions League van deze week.

Joshua Kimmich

Niet door ons gekozen, wel door de UEFA. En daar kunnen we ons prima in vinden. Speler van de week is wat ons betreft toch echt Serge Gnabry die met een ongekend dodelijk Bayern München in Londen de vloer aanveegden met Tottenham Hotspur. De pijlsnelle Duitser scoorde vier keer in een helft, dat terwijl hij tot afgelopen dinsdag nog nooit het net had weten te vinden in het miljardenbal. Daar zaten een paar schitterende goals tussen, maar de mooiste van de avond was die van Joshua Kimmich, dat ventje die met zo’n hoofd ongetwijfeld vroeger de pestkop van de klas heeft. Maar voetballen kan die wel.

Luis Suarez

Het mooiste affiche van de de speelronde was gisteravond in Camp Nou, waar FC Barcelona aantrad tegen Inter Milan van Conte. Inter verkeert in bloedvorm, want tot nu toe wonnen ze alle wedstrijden in de Serie A. Maar Barca bleek toch een maatje te groot. Beter gezegd: Luis Suarez bleek een maatje te groot. Onder meer dankzij deze weergaloze volley.

Sadio Mané

De wedstrijden op Engelse bodem waren sowieso van hoogstaand spektakelniveau, want ook op Anfield vlogen de goals je als rijpe appeltjes om de oren. Na een ruim halfuur stond er 3-0 voor Liverpool op het scoreboard, maar Red Bull Salzburg kreeg het voor elkaar om tegen de Champions League houder terug te komen tot 3-3. Helaas voor hen was rechtte The Reds nog een keer de rug en zegevierden ze alsnog met 4-3. De golazo van Mané was de mooiste van de avond.

Hakim Ziyech

Wie gisteravond iets te laat voor de buis zat die had ‘m al gemist, want na 8 minuten pegelde de Marokkaanse tovenaar al de 0-1 binnen in Estadio Mestalla. Vanaf rechts dribbelde hij naar binnen, waarna hij vanaf z’n linkervoet een verwoestende zwabberbal losliet. Magie!

Het zal gaan tussen Ziyech en Suarez. Wat vinden jullie de mooiste avond van de avond?

Reageer op artikel:
Dit zijn de mooiste goals in de Champions League van deze week
Sluiten