Monopoly niet alleen meer op je keukentafel maar ook op het witte doek

De Coolsingel, Het Neude en de gevangenis. Waarvan herken je deze combinatie van plekken waar je liever niet komt? Inderdaad, Monopoly! Het bordspel dat ongetwijfeld in elk gezin al voor een familiedrama heeft gezorgd en het spel waar je altijd veel te lang mee bezig bent. Monopoly krijgt zijn eigen film, geproduceerd door de beeldschone Margot Robbie.

Eerder werd er al een film aangekondigd over het computerspel The Sims, die door dezelfde schoonheid geproduceerd gaat worden. Margot krijgt het er dus nog maar druk mee!

Niet nieuw

Dat er een film over het wereldberoemde bordspel aan zat te komen, is geen mega verrassing. Er werd namelijk in 2008 al gesproken over een film. Toen zou de film nog geproduceerd worden door Universal Pictures. Nu is dus bekend dat de film geproduceerd gaat worden door LuckyChap, het productiebedrijf van Margot Robbie. Het is niet het eerste filmspektakel dat haar bedrijf op gang gaat zetten. Ditzelfde bedrijf was namelijk verantwoordelijk voor de film Barbie, waarin Margot Robbie de hoofdrol speelde.

Monopoly

Het bordspel Monopoly is het meest populaire spel ter wereld. Het is in meer dan 100 landen te koop en het is ruim een half miljard keer verkocht. Wist je dat de eerste versie van Monopoly al in 1935 uitkwam en het spel toen nooit meer is gestopt met evolueren? Tegenwoordig is het namelijk niet alleen meer zo dat je moet betalen met briefgeld, maar zijn er ook versies met pinapparaten en pinpassen te koop. Ook heeft elk land zijn meest prestigieuze straten erop staan, dus het bordspel met de herkenbare Nederlandse straten is niet meer het enige wat er te koop is. Wanneer we de film over het populaire geldspel kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Monopoly niet alleen meer op je keukentafel maar ook op het witte doek
Sluiten