FHM’s Mooiste Vrouw van 2021: Monica Geuze is jarig

Ze is niet voor niks ooit uitgekozen tot mooiste vrouw van Nederland. Monica Geuze is dé vrouw waar heel mannelijk Nederland over droomt. Vandaag mag zij 29 kaarsjes uitblazen en dat laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Het is ook weer tijd om de mooiste vrouw van 2024 te gaan kiezen, breng dus allemaal je stem uit! 

Ze viert nog net niet haar dirty thirty, maar wij durven te wedden dat deze verjaardag er weer een wordt voor in de boeken. Wij kunnen het ons natuurlijk niet veroorloven om een vrouw zoals Monica niet in het zonnetje te zetten tijdens haar verjaardag, dus bij deze. Happy Birthday Mo!

Monica Geuze

We vinden het nog steeds allemaal heel jammer dat ze is gestopt met wekelijkse vlogs. Een vlog van Monica voelde namelijk elke week weer als een cadeautje. Ze is uitgegroeid tot succesvolle ondernemer door haar bedrijf Sophia Mae. Wat ons al helemaal positief verraste laatst, is dat we haar op een filmpje weer achter de draaitafel zagen staan. Hopelijk pakt ze haar Dj-carrière weer op!

Omdat Monica ons favorietje blijft, duiken we even de FHM-archieven in. In 2021 werd Mo natuurlijk verkozen tot mooiste vrouw van Nederland door ons allemaal. Wat hoort daar dan sowieso bij? Precies, een sexy shoot! Jasper Rens van Es heeft toen der tijd de mooiste plaatsjes geschoten van de jarige job. Wij krijgen geen genoeg van deze foto’s. Jullie ook niet toch?!

Mooiste vrouw van Nederland

Omdat de FHM500 van 2024 weer bijna uitkomt, geven we jullie even een kleine opfriscursus. In de afgelopen jaren hebben we de mooiste vrouwen namelijk voorbij zien komen in de lijst der lijsten. Maar zoals dat bij elke ranking zo is, kan er maar een iemand op nummer één staan. We zetten speciaal voor jullie de shoots van de allermooiste vrouwen van Nederland de afgelopen jaren op een rij.

Mooiste vrouw van Nederland 2023: Romy Monteiro

Mooiste vrouw van Nederland 2022: Abbey Hoes

Mooiste vrouw van Nederland 2020: Sylvana Ijsselmuiden 

Mooiste vrouw van Nederland 2019: Jessie Jazz Vuijk

Reageer op artikel:
FHM’s Mooiste Vrouw van 2021: Monica Geuze is jarig
Sluiten