Deze modieuze tuinbank is een musthave voor jou en je vrienden op een warme zomeravond

Nu het lekker weer wordt, wil je natuurlijk het liefst zo vaak mogelijk buiten zitten. Dan moet natuurlijk die verweerde houten bank wel vervangen worden door iets nieuws. Wij vinden dat een bank ruimte moet bieden aan jou en je vrienden, want alleen is maar alleen. Een tuinbank van Spinwood is wat jij nodig hebt!

Wat is er nou lekkerder dan met je vrienden op een warme zomerse avond biertjes naar binnen knallen bij de zon die onder gaat, volgens ons vrij weinig. Het multifunctionele Spinwood tuinmeubilair is daarom ook de beste optie. Je kan er een tafel van maken voor jou en de boys, maar ook kan je er een bankje van maken om er samen met je prinses op te genieten van de ondergaande zon. Win-win noemen we dat. Wij zouden het daarom ook wel weten hoor. Aanschaffen die handel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Spinwood (@spinwood.nl)

Tuinbank Spinwood

Zo’n mooie bank aan de voorkant van het huis waar je lekker nog kan genieten van de avondzon, dat wil je toch hebben? Biertje in je ene hand en je beste maat aan de andere kant. Effe bijpraten over die klote werkdag of over de avonturen van afgelopen weekend. Alles kan op zo’n nieuwe tuinbank. Het maakt niet alleen de band met je maten beter, het zorgt er ook voor dat de voorkant van je huis er veel gezelliger uitziet.

Eén handeling maakt het verschil

Je kan ervoor kiezen om hem alleen als zitje te gebruiken, maar de bank is ook uitklapbaar. Je kan er namelijk een picknicktafel van maken, zodat je de perfecte tafel hebt voor de jaarlijkse barbecue met vrienden. Laat deze effe inwerken heren: dankzij een in- en uitklapbaar deel van het zitvlak, heb je ook nog een ruimere instap en meer zit- en beenruimte. Als je dan zo’n tuinbank van Spinwood aanschaft, krijg je er ook nog eens een gratis hoes bij. Zou een beetje zonde zijn als je nieuwe zitplek meteen onder de vogelpoep komt te zitten, toch?

De designer

De designer van deze pracht parel is Ilias Ernst a.k.a. Ernst Koning. Deze man heeft al een grote naam in de designwereld, dus er is een grote kans dat je al wel eens van hem gehoord hebt. Zijn inspiratie komt uit dagelijkse dingen die hij vertaalt in functionele en goed ontworpen producten. Dat kan je dan ook zeker weten stellen over deze tuinbank. Over zijn stijl kun je zeggen dat hij zijn creativiteit gebruikt om te verrassen. Daarbij prikkelt hij graag de nieuwsgierigheid van de gebruiker door zijn objecten en designs meerdere functionaliteiten te geven. Juist die twist past perfect bij de visie en wensen van Spinwood om multifunctionele designmeubelen te maken. Spinwood verkoopt niet alleen een multifunctionele tuinbank. Nee, ook hebben ze een multifunctionele kast. Deze kast kan je namelijk door middel van een handeling omtoveren tot een eettafel. Wij vonden dat ook vrij bizar, maar het resultaat mag er zeker wezen! Hoe chill!

Foto’s: Spinwood.nl 

Reageer op artikel:
Deze modieuze tuinbank is een musthave voor jou en je vrienden op een warme zomeravond
Sluiten