Upgrade je avond met het trio Bailey, Kazia en Pia

Redactie 2 feb 2018 Girls

Het leven van een fotograaf die halfnaakte dames in een heerlijke pose weet neer te zetten, is voor ons het droomberoep. Wij zouden maar al te graag een fotoshoot willen bijwonen van zo’n heerlijke chick. Maar deze gast zit wel heel goed gebakken. Hij schiet er gewoon drie tegelijk.

Het is wel te zien in de onderstaande foto’s. Richard Huges heeft niet alleen een goede kijk op deze heerlijke rondborstige dames, maar ook voor schaduw. Combineer deze twee elementen samen en je krijgt foto’s die nog mooier zijn de gemiddelde zonsondergang op het strand van Hawaii. Bailey Scarlett, Kazia Z en Pia Cattapan poseren in een heerlijke shoot voor Gooseberry Intimates, een welbekend lingeriemerk.

Helaas kunnen wij verder niets vinden over fotobaas Richard Huges, maar als we nieuws over hem hebben, ben jij de eerste die het hoort. We zouden dit soort gruwelijke foto’s niet van je willen weerhouden. Het is bijna weekend, daarom krijg je van ons ook nog de video van deze shoot in Australië. Alsjeblieft! Dankjewel!

Foto’s: Richard Hughes

Reageer op artikel:
Upgrade je avond met het trio Bailey, Kazia en Pia
Sluiten