Met de BevBuckle kun je altijd je biertje ergens kwijt

Redactie 2 feb 2018 Entertainment

We kennen het allemaal wel. Het is vrijdagavond, je zit heerlijk met je maten aan de bar en ineens met je nodig pissen. Je loopt vluchtig naar het toilet, maar moet je biertje helemaal alleen achterlaten op de bar. Het is alleen maar prutsen met een fles bier in de hand als je je blaas wil laten bevrijden.

Zie hier de oplossing van de 21ste eeuw: The BevBuckle. Zo kun je doen waarmee je bezig bent en ondertussen een nipje van je koude rakker nemen. Het lijkt allemaal een onserieus idee te zijn, maar de bedenker van deze geniale riem heeft zelfs het idee verkocht tijdens het bekende tv-programma Shark Tank.

Dus ben je aan het dansen tijdens een concert, doe de BevBuckle om. Sta je met je vrienden in de kroeg met wilde armgebaren een mooi verhaal te vertellen, doe de BevBcukle. Je bent niet meer onhandig met een fles of beker bier in je handen. Nu kun je eindelijk helemaal losgaan. De makers hebben natuurlijk ook nog aan het uiterlijk gedacht. Je kunt BevBuckles kopen met verschillende soorten logo’s. Je hebt nu nog niet heel veel keuze, maar als je een ontwerp stuurt naar deze geniale bedenkers, zullen ze niet de beroerdste zijn om er een voor je te ontwerpen.

De BevBuckle kost maar 20 euro. Daar kun je makkelijke mee de show stelen tijdens een avondje chillen in de met je vrienden.

Foto: BevBuckle

Reageer op artikel:
Met de BevBuckle kun je altijd je biertje ergens kwijt
Sluiten