Staan deze modellen dit jaar op de catwalk én in de FHM500?

Nederlandse modellen, zij zijn de reden dat we kleding kopen, dat we graag naar reclames kijken en daar mogen we toch eigenlijk rete trots trots op zijn?! Ook al leven wij in een klein kikkerlandje, het lijkt wel alsof geen land groot genoeg is voor alle prachtige Nederlandse modellen. De FHM500 is eigenlijk ook te klein voor alle prachtige modellen, maar goed. Om te bepalen welke echt niet mogen missen in de lijst, kan je nu je stem uitbrengen!

Als wij nu aan jullie vragen of er genoeg modellen in de FHM500 staan, dan kun je dat op twee manieren beantwoorden. Of met een volmondige JA, omdat er enorm veel modellen in de lijst staan. Of volmondig NEE, staan er namelijk ooit genoeg modellen in een lijst als het gaat om de mooiste vrouwen van Nederland? Deze vijf modellen maken in ieder geval dit jaar weer kans om op de catwalk én in de FHM500 te shinen.

Celena Jansen

Touche Models mag enorm trots zijn dat zij dit model bij hen hebben. Ze reist de hele wereld over om voor de mooiste merken model te zijn. Wij kunnen echt niet kiezen welke foto we aan jullie wilden laten zien, dus hier de twee prachtigste foto’s ooit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Celena Jansen (@celenajansenn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Celena Jansen (@celenajansenn)

Bregje Heinen

Fotogeniek tot de max. Met haar bijna 650.000 volgers op Instagram deelt ze de mooiste foto’s van de meeste vette shoots. Is een model van hoge klasse en wij durven te wedden dat we nog heel wat jaren, heel veel, van de prachtige Bregje gaan zien!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bregje Heinen (@bregjeheinen)

Marielle van Oostrom

De prachtige haren van Marielle zijn niet grijs, maar zilver! Zelf is ze goud. Geen wonder dat deze supermom ‘greyhair model’ is. Niet dat wij wisten dat het bestond, maar een dag niet geleerd is een dag niet geleefd hè mannen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marielle Paola van Oostrom (@mariellevanoostrom)

Jill Kortleve

Waaaauw, dat is toch het eerste wat er in je opkomt als je naar de prachtige Jill kijkt?! Niet voor niks dat ze al jaren in de FHM500 staat. Vorig jaar stond ze in de top 10 van de lijst, zal ze dit jaar nog hoger komen? Stem nu!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Kortleve (@jilla.tequila)

Lieke van der Hoorn

Lieke van der Hoorn is een internationaal model en reist de hele wereld over. Als je maar niet voor altijd wegblijft hoor Lieke, Nederland is een pareltje rijker met jou erbij! Je kunt het al raden, ook dit model staat al een aantal jaren in de FHM500 en hoort eigenlijk gewoon helemaal bij het interieur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Reageer op artikel:
Staan deze modellen dit jaar op de catwalk én in de FHM500?
Sluiten