Mike Tyson rookt ongeveer $40.000 wiet per maand en opent een cannabis ranch

redactie 17 Aug 2019 Entertainment

Bokslegende Mike Tyson zorgt even voor opgetrokken wenkbrauwen wanneer hij in een podcast vertelt dat hij een enorme cannabis ranch gaat openen en onthult hoeveel wiet hij hiervoor rookt. De ranch is bedoelt als een toevluchtsoord voor mensen die willen rusten en aan ontspanning toe zijn. Ze hebben toegang tot veel wiet. Een hemel op aarde voor smokers.  

Mike zelf lijkt zich wel erg goed in te leven voor de opening van zijn ranch. De 53-jarige bokser vertelt in zijn podcast dat hij ongeveer  $40,000 aan het groene goud weg rookt per maand. Dat is kapot veel. Nu zegt hij in zijn podcast ‘wij’, dus we vermoeden dat hij het samen weg smoked met zijn maten en niet alleen. Dat zou ook veel logischer zijn, want $40,000 is zelfs voor de grootste smoker op aarde niet te doen.

Zijn c0-host Eben Britton onthult dat ze ongeveer 10 ton per maand verwerken, wat wederom een ​​verdomd grote hoeveelheid wiet is.  Niemand kan elke maand zoveel gebruiken, tenzij je letterlijk bij elke ademhaling een hijsje neemt.

Cannabis ranch

In de pocast legt Mike ook uit dat zijn boerderij ongeveer $ 500.000 aan wiet verkoopt aan apotheken in Californië. Het lijkt dus op een eerlijke verdeling. Zijn ranch is 407 hectare en ligt in Zuid-Californië. Hij hoopt dat wanneer zijn ranch helemaal klaar is, het een thuishaven kan zijn voor toeristische attracties. Op het terrein ziet hij dan ook een grote rivier en een Kind Music Festival voor zich, die hij en zijn zakenpartner Rob Hickman beschrijven als ‘de Lollapalooza van cannabis’. Het festival moet mensen de kans geven om van  marihuana te genieten, naar muziek te luisteren en meer te weten te komen over de gezondheidsvoordelen van het medicijn. In februari werd de eerste editie gegeven. Daarnaast zal de ranch ook gebruikt worden voor onderzoek naar cannabis en zal het vooral draaien om de gezondheidsdoeleinden.

Een grote walhalla voor de wiet-rokers en Amsterdam lijkt er dus een groot concurrent bij te krijgen. Check hieronder de podcast:

Reageer op artikel:
Mike Tyson rookt ongeveer $40.000 wiet per maand en opent een cannabis ranch
Sluiten