Yoel Romero en Robert Whittaker nemen het vanavond op in een middengewicht rematch voor de UFC titel

Redactie 9 jun 2018 Entertainment

UFC fans opgelet, vanavond is het weer zo ver. Yoel Romero en Robert Whittaker nemen het tegen elkaar op in een Middengewicht rematch om kampioen te worden of te blijven. De vorige keer won Robert Whittaker van Yoel Romero voor het kampioenschap met een 48-47 score. Niet echt een duidelijke winnaar, waardoor we erg enthousiast zijn voor het tweede gevecht. 

Middengewicht rematch

Vanavond moet je er goed voor gaan zitten met een bak popcorn en een blik bier. Dat de avond sensatie gaat brengen waar we weken daarna nog de knock-outs van kijken is zeker. De middengewicht divisie is al langere periode eentje geweest waar alleen maar beesten in rond lopen. Recent ging oud middengewicht kampioen Michael Bisping met pensioen. Nu deze rematch tussen de twee gevaarlijkste mannen uit de divisie kan het alleen maar fout gaan.

UFC 225

Het gevecht tussen Romero en Whittaker is er eentje waarbij het alle kanten op kan gaan aangezien beide heren zo aan elkaar gewaagd zijn. Dit was de overduidelijke conclusie na het eerste gevecht. Daarnaast nemen Rafael Dos Anjos en Colby Covington het tegen elkaar op voor de interim weltergewicht titel. In de onderstaande video wordt nog is goed uitgelegd waarom dit z’on bruut gevecht gaat worden.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Yoel Romero en Robert Whittaker nemen het vanavond op in een middengewicht rematch voor de UFC titel
Sluiten