Menselijke spider-man beklimt wolkenkrabber met blote handen

redactie 8 Jul 2019 Entertainment

Geef eerlijk toe. Wie heeft er niet van gedroomd om ooit een superheld te zijn? Hoe gruwelijk is het als je echte superkrachten hebt en mensenlevens kan redden? Een gast in London kruipt wel heel erg in de huid van een superheld, namelijk spider-man. De man redt geen mensenleven, maar beklimt wel de 310 meter hoge wolkenkrabber The Shard in Londen… met blote handen. Dat komt toch aardig in de buurt van superkrachten als je het ons vraagt.

Spider-man, is it you?

Het is nog niet bekend wie de dare devil is, maar hij is er vanmorgen in geslaagd om zonder veiligheidsuitrusting het gebouw te beklimmen. De menselijke spider-man werd op de hoogste verdieping verwelkomd door de politie. Na een korte ondervraging lieten ze hem gaan. De levensgevaarlijke klim duurde ongeveer 50 minuten. De man trekt zich op aan de kleine richels van het gebouw. Zonder enige hulpmiddelen. Sick!

Stalen zenuwen

De menselijke spider-man moet stalen zenuwen hebben en zeker geen last van hoogtevrees. Het lijkt de eerste keer te zijn dat het iemand is gelukt om op eigen spierkracht het gebouw van 95 verdiepingen te beklimmen. Vorig jaar nog probeerde een Fransman The Shard op te gaan, maar hij werd al aangehouden voordat hij het gebouw op kon. Mensen die deze tricks uitvoeren worden ook wel  free climbers genoemd. Bekijk hieronder het filmpje!

Reageer op artikel:
Menselijke spider-man beklimt wolkenkrabber met blote handen
Sluiten