Memphis dropt vette video van nieuwste nummer Fall Back

redactie 21 Jul 2019 Entertainment

Memphis gaat in de voorbereiding op het komende seizoen bij Olympique Lyon niet alleen keihard op het trainingsveld. Zijn vakantie heeft de sterspeler van Oranje goed besteed aan het maken van zijn nieuwste nummer Fall Back.

View this post on Instagram

“Fall Back” out this week! ????

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Naast voetballen is de veelbesproken Memphis ook actief in de muziekwereld en dropte hij al eerder aardige tracks die beter klinken dan het materiaal van menig vlogger of reality-ventje.

Voor zijn nieuwste nummer keerde de voetballer terug in Rotterdam en trommelde hij zijn maten op voor een plekje in de video. Zo zien we Justin Kluivert, Tonny Vilhena en Steven Bergwijn langskomen. Ook gevestigde muzikale namen als Broederliefde, Ronnie Flex, Winne en Jairzinho maken hun opwachting in de clip van Fall Back.

View this post on Instagram

The summer is hot, so let’s all enjoy the good vibes this week. My Young King @justink_ is in the “Fall Back” video too, so you already know it’s a wrap! ????

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Het blijkt wel weer dat Memphis een multitalentje is want Fall Back lijkt ons een opstapje naar een toekomst na het voetballen als de vedette festivals plat speelt en clubs afbreekt!

Reageer op artikel:
Memphis dropt vette video van nieuwste nummer Fall Back
Sluiten