Memphis Depay tilt sneakergame naar een hoger niveau in PUMA campagne

Memphis Depay is, zoals je misschien weet, niet zomaar een voetballer. Hij heeft stijl, hij heeft charisma en vaardigheden zowel op als buiten het veld. En nu heeft hij zijn sneakergame naar een geheel nieuw niveau getild door samen te werken met PUMA. Dit allemaal voor de nieuwste sneakercampagne Exotek, exclusief voor Foot Locker.

De Exotek-sneakers van PUMA zijn de nieuwste rage in de mode-en sportwereld. Met Memphis Depay als gezicht van de campagne is het geen verrassing dat ze alle aandacht krijgen die ze verdienen. Deze sneakers zijn de perfecte mix van stijl en prestatie, Memphis is de perfect man om dit te showen.

Niet je alledaagse patta

Wat is er zo leip aan deze Extotek-patta? Nou, het zijn niet je alledaagse kicks. Ze hebben een strak en futuristisch ontwerp dat ongelooflijk in het oog springt bovendien zijn ze ontworpen voor topprestaties, zodat je ze zowel op straat als op het veld kan rocken.

Exclusieve footwear

Wat nog cooler is, is dat de hele campagne exclusief verkrijgbaar is bij Foot Locker. Je kunt deze baby’s dus niet zomaar overal krijgen. Foot Locker staat bekend om het samenstellen va het nieuwste en beste op het gebied van schoenen en sportkleding en deze samenwerking met Memphis Depay is dan ook zeker geen uitzondering.

Mooie boodschap

Bij de Exotek-sneakercampagne draait alles om het verleggen van grenzen en het omarmen van je individualiteit, Memphis Depay is met zijn unieke stijl en persoonlijkheid de perfecte belichaming van deze boodschap. Het gaat over het loslaten van de norm en onbeschaamd jezelf zijn. Ons respect krijg je, Memphis! Het bekende schoenenmerk en de sterspeler van Oranje hebben met deze campagne echt de spijker op de kop geslagen. Het gaat niet alleen om sneakers, het gaat om een statement. Of je nu voetbalfanaat bent, een trendsetter op het gebied van mode, of gewoon iemand die een paar dikke patta’s op prijs stelt, deze campagne heeft voor ieder wat wils.

Dus als je je sneakergame wil verbeteren en een gedurfd statement wil maken met je stijl, dan is de Exotek-sneakercampagne van Memphis Depay en PUMA bij Foot Locker de plek waar je moet zijn. Dus, wat zeg je ervan? Klaar om je sneakergame naar een hoger niveau te tillen met een serieuze stijl en swag?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PUMA Sportstyle (@pumasportstyle)

 

Reageer op artikel:
Memphis Depay tilt sneakergame naar een hoger niveau in PUMA campagne
Sluiten