McDonald’s gaat ook in Rotterdam en Utrecht bezorgen

Redactie 12 Sep 2017 Entertainment

Zin in een heerlijk Big Mac menu of een doosje met 20 McNuggets om te delen, maar geen zin of tijd om naar de dichtstbijzijnde McDonalds te gaan? We kennen het allemaal wel eens, en ons dan afvragen waarom het fastfood restaurant niet gewoon even je burgertje en frietjes komt brengen net zoals de plaatselijke dönorzaak dat doet. Daar komt gelukkig verandering in.

Afgelopen zomer heeft McDonald’s rondom acht vestigingen in de regio Amsterdam een geslaagd bezorgexperiment gehouden. Vanaf volgende week dinsdag 19 september gaat het fastfoodrestaurant ook in Rotterdam en Utrecht bezorgen. Tijdens het de proef in Amsterdam is gebleken dat bestellingen tijdens slecht weer en voetbalwedstrijden toenemen. Nu ook het nieuwe studiejaar is begonnen en het nieuwe voetbalseizoen inmiddels is afgetrapt, zegt de grote blije M klaar te zijn voor het thuisbezorg-seizoen.

Directeur van McDonald’s Nederland Manu Steijaert zegt ook tevreden te zijn met een gemiddelde bezorgsnelheid tijdens het experiment van iets meer dan 20 minuten. Als het in de twee nieuwe steden net zo goed gaat, kunnen later in het jaar mensen uit Den Haag ook vanuit hun luie stoel een Big Mac bestellen. Niet veel later zal Eindhoven aan de beurt zijn. Blijkt in 2018 McDelivery in de vijf steden een doorslaand succes te zijn, zal er gekeken worden naar steden zoals Groningen en Nijmegen.

Nu.nl

Reageer op artikel:
McDonald’s gaat ook in Rotterdam en Utrecht bezorgen
Sluiten