Floyd Mayweather ziet een rematch tegen Conor McGregor wel zitten

Na tien ronden boksen versloeg Money Man Floyd Mayweather vorig jaar Conor McGregor. Het gevecht dat in Las Vegas plaatsvond was het duurste gevecht ooit. De hype rondom de titanenstrijd was dan ook niets minder dan gigantisch. Hoewel het een mooi gevecht was hoopten velen op een rematch tussen Mayweahter en The Notorious Conor McGregor. Nu zegt Floyd Mayweather Sr. dat zijn zoon wel open staat voor die rematch. 

De vader van de ongeslagen bokser zegt dit in een interview met Helen Yee Sports. “My son sounds like he wants to fight again and Conor wants to fight again”, zegt de Mayweather Sr. “He wants to show his people what he can do, which is nothing”, voegt ‘ie eraan toe. Nu maar hopen dat McGregor dit potje stoeien daadwerkelijk ziet zitten. Al denken we met het zakcentje dat ze eraan verdienen van wel. Conor verdiende aan die tien ronden knokken namelijk ruim 30 miljoen dollar. Als je denkt dat dat veel is heb je het factuurtje dat de 50-0 bokslegende aan het eind van het gevecht nog niet gehoord. Hij harkte er namelijk dik 100 miljoen dollar mee binnen.

Ouderwets potje boksen

Als McGregor revanche neemt zal het hoogstwaarschijnlijk weer een ouderwets potje boksen zijn. In een kooigevecht, zelfs met aangepaste regels, is de kans namelijk vrij groot dat Floyd het moet afleggen tegen Conor. Dit liet UFC-commentator Joe Rogan eerder als eens weten. Wat het ook wordt, wij hebben zin in de snoeiharde trashtalk over en weer gevolgd door een potje matten.

Conor vs. Khabib

Toch zal er nog wel wat tijd overheen gaan voordat de twee weer de ring in gaan. Conor is namelijk recent teruggekeerd in de UFC om voor de titel te vechten tegen Khabib Nurmagomedov. Mayweather’s team heeft Conor zelfs aangeboden te helpen in de voorbereiding naar het megagevecht. Hij werd namelijk uitgenodigd te komen trainen in de boksclub van Mayweather in Las Vegas. Zoals we de Ier kennen moest hij hier niks van weten en antwoordde op Twitter met duidelijke taal.

Het  UFC-gevecht tussen The Notorious One en Khabib is er ook een om naar uit kijken. De twee kunnen elkaar namelijk echt, maar dan ook echt niet uitstaan. Ze hebben al een tijd ruzie en het is zelfs zo erg uit de hand gelopen dat Conor compleet flipte en een bus die vol UFC-vechters zat vernielde. Dit belooft dus een hete strijd te worden, zeker omdat ze er allebei van overtuigd zijn dat ze de ander gaan afslachten.

Foto: Glorie

Reageer op artikel:
Floyd Mayweather ziet een rematch tegen Conor McGregor wel zitten
Sluiten