Max Verstappen heeft een bizarre ontmoeting op racebaan in Singapore

De Grand Prix van Singapore staat al bekend om zijn unieke nachtrace-setting, maar deze keer werd het bizar. Max Verstappen, onze trots des Vaderlands en één van de beste Formule 1-coureurs, zoefde tijdens de vrije training over het circuit toen hij een bijna-ongeluk kreeg met, nou ja, laten we het ‘Godzilla’s kind’ noemen. Natuurlijk was het geen echt monster, maar je begrijpt het wel.

Nu, op naar de invasie van de hagedissen. Singapore staat bekend om zijn vele groen en gevarieerde diersoorten, maar het lijkt erop dat de lokale hagedissen populatie ook wilde proeven van de F1-actie. Deze kleine reptielen besloten dat dit het perfecte moment was om een ​​invasie op het circuit te organiseren. Stel je het tafereel eens voor: snelle raceauto’s, hevige concurrentie en hagedissen die nonchalant rondslenteren alsof ze op een tuinfeest zijn. Over onverwachte gasten gesproken.

Godzilla

Maar hier is het hoogtepunt: ondanks de chaos van hagedissen op de baan en het bijna-ongeval van Verstappen met ‘Godzilla’s kind’, ging de race door. Formule 1-coureurs staan ​​bekend om hun razendsnelle reflexen, en Verstappen bewees waarom hij tot de besten behoort door een catastrofale botsing te vermijden.

Social media hit

Het incident zorgde ervoor dat zowel fans als commentatoren gek werden van opwinding en ongeloof. Sociale media explodeerden met memes en grappen over Verstappens ontmoeting met de ‘monsternakomelingen’ en de gedurfde overname van het circuit door de hagedissen.

 

Het is niet de eerste keer dat Max oog in oog kwam te staan met het ‘kind van Godzilla’. In zijn tweede seizoen als F1 coureur in 2016 kwam hij op precies dezelfde baan in een soortgelijke situatie terecht. De beelden zijn hilarisch check ze vooral hieronder nog even.

 

 

Reageer op artikel:
Max Verstappen heeft een bizarre ontmoeting op racebaan in Singapore
Sluiten