Max Verstappen ontvangt een uitzonderlijk dikke bonus van Red Bull

We hebben door de wandelgangen gehoord dat Max Verstappen binnenkort zijn bonus mag ontvangen. En geloof ons, die bonus is niet mis. Het lijkt erop dat onze Formule 1 winnaar met een bonus van zeven tot tien miljoen de deur uit zal lopen. Nu ineens snappen we dat Hamilton niet zo blij is met zijn verlies.

Gister vertelden we jullie al dat Max Verstappen met trots zijn nummertje 33 heeft ingeruild voor nummer 1. Jaja, de beste man mocht een nieuw racemutsje uitzoeken. En zijn nieuwe racemuts mocht ook wel wat kosten. De helm zit namelijk onder de gouden details, waaronder de gouden leeuw. Aan de achterkant van de helm zien we ook nog een goud sterretje met het jaartal 2021. Het design is hetzelfde gebleven, dus laten we ook dit jaar hopen dat ‘ie een knaller van een seizoen heeft. Maarrr het geluk blijft niet uit voor Verstappen, want ook zijn bonus lijkt meer dan genoeg nullen te hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Inkomen Max Verstappen

Max Verstappen zou dit jaar buiten het kampioenschap ook behoorlijk nuttig zijn geweest voor de inkomsten van Red Bull. Maar we kunnen Red Bull niet gierig noemen, want ze betalen Verstappen ook ruim voor zijn harde werk. In 2021 verdiende de jonge coureur 25 miljoen per jaar. Dat was dan zijn basisloon. Voor iedere overwinning kreeg hij er nog eens een miljoen bovenop. Dat waren er maar liefst tien in 2021. Dat komt dus neer op een salaris van 35 miljoen per jaar.

Maar door de dikke bonus die hij dit jaar gaat ontvangen is dat salaris nog een beetje opgeschroefd naar maar liefst 45 miljoen dollar. Voor dat geld zouden wij ook wel zware voeten krijgen. Wat heeft ‘ie het voor elkaar hè? En dat op 24-jarige leeftijd. Laten we maar hopen dat Max volgend jaar weer net zo succesvol is. Het is maar goed dat ‘ie met z’n vriendinnetje Kelly Piquet vertoeft in Monaco, want dat scheelt een hoop belasting betalen…

Reageer op artikel:
Max Verstappen ontvangt een uitzonderlijk dikke bonus van Red Bull
Sluiten