Max Koedijk probeert studieschuld van 60k weg te werken met ruilhandel

Een studieschuld. Veel studenten zullen er een hebben. Sommige wat hoger dan de ander natuurlijk. Leuk al dat lenen, maar uiteindelijk komt er een tijd dat je het terug moet betalen. Helaas, zo werkt het nou eenmaal. Max Koedijk is ook zo iemand met een vervelende studieschuld. Toch gaat hij niet bij de pakken neerzitten en heeft hij een plan bedacht.

Max Koedijk

Eerst eventjes een introductie, want de kans bestaat dat je nog nooit van deze beste man hebt gehoord. Max Koedijk begon op zijn 18e met studeren. Zoals velen dat doen, moest hij lenen. Niet nadenkend over de consequenties heeft hij zeven jaar lang een heel hoog bedrag geleend. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een studieschuld van 60.000 euro. Tja, dat is niet niks. Nu is Max 30 en wil hij een huis kopen. De studieschuld zorgt er alleen voor dat hij veel minder hypotheek krijgt, zo’n 120.000 euro minder. Heel vervelend allemaal. Hij wil dus zo snel mogelijk van deze schuld af. Snappen wij, Max.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Koedijk (@stufi_strijder)

Ruilhandel

Hier heeft hij een plan op bedacht. Hij wil aan de hand van ruilhandel zijn studieschuld in één jaar terug betalen in plaats van 33. Het doel is dus om in een jaar iets (kan van alles zijn) in handen te krijgen dat 60k waard is, zodat hij na de verkoop in een keer zijn studieschuld kan aflossen. Op 1 maart is hij begonnen en hij is al aardig op weg. Als eerste heeft hij een knuffeltje geruild voor een Mac mini. Hierna kreeg hij een iPhone voor die hij weer ruilde voor een motorscooter. Dit werd opgevolgd door een auto, kunstwerk van Frank Hollywood en een Rolex. Zijn laatste ruil is met Jon Karthaus geweest. Max heeft de Rolex namelijk kunnen ruilen voor een kleine rol in de reboot van de film Costa. Er zit van alles erop en eraan, zoals aanwezigheid bij de premiere en vlucht en verblijf in Spanje. Heel gaaf! Wij zijn benieuwd wat hij hiervoor in ruil krijgt. Interesse? Check dan Max zijn Instagram!

Reageer op artikel:
Max Koedijk probeert studieschuld van 60k weg te werken met ruilhandel
Sluiten