Gaan we Keanu Reeves terugzien in het Marvel universum?

redactie 3 Jun 2019 Entertainment

Keanu Reeves gaat erg lekker de laatste jaren. Natuurlijk vlamt hij al tijden in de John Wick films en daarnaast zien we hem binnenkort ook terug in de nieuwe Toy Story en heeft hij een nieuwe Bill & Ted film aangekondigd. Daar blijft het echter niet bij! We gaan de acteur namelijk misschien terugzien in een Marvel-film. 

Zo werd hij eerder al gevraagd om de rol van Captain Marvel te vertolken, maar aangezien hij toen bezig was met John Wick 3 was dat geen optie. Ook waren er geruchten dat Keanu de nieuwe Wolverine zou worden. Marvel geeft echter niet zomaar op en hoopt hem nu te strikken voor de aankomende The Eternals film.

Release in 2020

Er is nog niet veel bekend over The Eternals, maar de release staat gepland voor 2020. De cast zou volgens geruchten bestaan uit Angelina Jolie, Richard Madden en Kumail Nanjiani. Volgens de fansite MCU Cosmic zijn de onderhandelingen tussen Reeves en de studio al onderweg. Hoewel niet duidelijk is welke rol hij dan gaat doen.

Wat voor film wordt The Eternals?

In het Marvel universum zijn The Eternals een genetisch aangepaste ras of superwezens. Ze zijn het resultaat van ‘Celestial experiments’ en ze leven voor duizenden jaren. Producent Kevin Feige staat in ieder geval te popelen om de film te maken. Tegen ComicBook vertelde hij: “Jouw reactie dat je niet bekend met The Eternals is perfect, want de meeste waren ook niet bekend Guardians of the Galaxy en waren zelfs mensen die niets wisten van Avengers of Iron. Voor ons is het dan ook kwestie van het vertalen van geweldige verhalen naar een bioscoopfilm en het maakt niet uit of mensen van ze gehoord hebben of niet.”

Afbeeldingsresultaat voor the Eternals
Reageer op artikel:
Gaan we Keanu Reeves terugzien in het Marvel universum?
Sluiten