Deadpool op weg naar het Marvel Cinematic Universe in 2021

redactie 20 Sep 2019 Entertainment

Na de gigantische samensmelting van Disney en Fox is er veel aandacht voor het karakter Deadpool. Nu Marvel figuren als X-Men, Fantastic Four en Deadpool bezit, is het vrijwel gegarandeerd dat ze zich bij hun vrienden zullen voegen in het Marvel Cinematic Universe in 2021.

Nieuw leven

Dit blaast dan ook nieuw leven in de longen van Marvel. Met de afsluiting van de Avengers en de opoffering van Tom Holland als Spiderman zijn ze druk opzoek naar iets fris. Deadpool kan dit dan ook zijn. Fris zal het niet zijn, aangezien dit R-rated karakter overal schijt aan heeft en links en rechts mensen in stukjes achter laat. Wel voldoet het karakter aan het ultieme Marvel medicijn: Actie, humor, superkrachten en een iets te strak spandex-pakje. De toevoeging van Deadpool zal in ieder geval wel enorm scoren. Die gierige Disney-mannetjes met hun mega omzet zijn ook weer blij en wij genieten van Ryan Reynolds op zijn best. Iedereen wint!

R-rated Disney

Alhoewel alle geruchten erop wijzen dat Deadpool zijn komst gaat maken is er wel nog altijd Disney. Ze werden bekend met een schattig muisje met grote oren en zijn grootvader van absolute kinderklassiekers. De vraag is dan ook of een scheldende, killende rode duivel bij Disney’s wensen aansluit. Dit ‘fan-favorite’ karakter kun je namelijk erg goed verneuken. Haal je de harde humor en de bloederige scenes weg, dan hou je alleen een (Dead)pool of shit over. Dus als je dit leest Disney, doe het dan ook niet. Dankjewel!

View this post on Instagram

Thank you Tokyo. What a night. I kept the microphone. #デッドプール ??????

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Mister Canada

Mister Canada, Ryan Reynolds, zei het volgende tegen Entertainment Weekly: “Ik weet er echt niets van. Ik las dat Bob Iger (CEO en voorzitter) vond dat er genoeg ruimte in dat universum is voor een gewaardeerd R-personage als Deadpool.” Hij heeft dan ook vertrouwen in de overname. “Dit zijn volledig vermoedens van mijn kant, maar ik kan me niet voorstellen dat Disney, Fox heeft gekocht om het karakter te ontmantelen of zoiets. Ik denk dat Disney, Fox heeft gekocht om Deadpool in zijn arsenaal te hebben.” Wij kunnen alleen maar hopen dat de toekomst van Deadpool even mooi is als Ryan’s mademoiselle Blake Lively. Laat de nieuwe stroom van Marvel helden maar komen, wij zullen met onze popcorn klaar zitten.

 

Reageer op artikel:
Deadpool op weg naar het Marvel Cinematic Universe in 2021
Sluiten