Martin Garrix geeft dikke vuurwerkshow vanaf penthouse in Amsterdam

Hoe is het met de kater? Nee, niet de kat van je buurvrouw. Op een schaal van één tot tien, hoe dicht zit je tegen braken aan? Als wij een dik penthouse in Amsterdam en een eindeloze bankrekening zouden hebben, dan zouden we een mooie glijbaan naar beneden laten maken. Martin Garrix blijkt een andere hobby te hebben. Tijdens zijn optredens wordt ‘ie vaak omringd door vuurwerkshows waar ze zelfs in China van schrikken, en dat blijkt Martijn niet bepaald een straf te vinden.

Hoezo? Gisteravond gaf onze trotse landgenoot een hele dikke vuurwerkshow vanaf zijn casa in Amsterdam speciaal voor de verjaardag van Willy! Dan hebben we het niet over een pot van 150 piek waarvoor we een tijdje gespaard hebben, maar een zieke professionele show. Komt dat zien!

Martin Garrix’ vuurwerkshow

Als wij thuis een feestje geven komen we qua vermaak meestal niet heel veel verder dan wat heerlijke plakjes leverworst en perfect gesneden blokjes kaas, daar zou je een kaaspaleis van kunnen bouwen. Martijntje woont al enige tijd op de zuidas en heeft hier een penthouse van formaat, waarom ook niet? Vorig jaar gaf hij op koningsdag een dik feest inclusief gigantische klappende lichtshow. Dit jaar? Ja dit jaar gewoon nog een keer, maar dan nóg wat dikker!

En de buren dan?

Als we De Rijdende Rechter moeten geloven is er heel wat minder dan een professionele vuurwerkshow voor nodig om flinke ruzie te laten ontvlammen. Vorig jaar gaf de DJ al aan dat de meeste buren het leuk vonden dat de show er was. Dit jaar heeft ‘ie alle onderburen een hotelovernachting cadeau gedaan. Niet alleen erg lief, maar ook verdomd praktisch. Je zou maar de lift nodig hebben terwijl dit allemaal naar boven moet… We houden ons graag aanbevolen voor volgend jaar, alsjeblieeeft?

Reageer op artikel:
Martin Garrix geeft dikke vuurwerkshow vanaf penthouse in Amsterdam
Sluiten