Mensen bieden tienduizenden euro’s op Marktplaats voor bobslee Efteling

redactie 15 Jul 2019 Entertainment

De bobbaan was altijd een van de eerste attracties waar je tegenaan liep als je een dagje naar de Efteling ging. Sinds september kun je er alleen niet meer in omdat ze de baan gesloten hebben. Voor iedereen die de attractie super erg mist, staat een karretje van de Bobbaan op Marktplaats. Je moet wel diep in de buidel tasten want binnen een paar uur wordt er al tienduizenden euro’s op geboden.

Ze bieden bij de Efteling niet alleen het karretje, maar ook nog twee andere attributen aan uit de attractie. Twee Tirolerhoedjes en een pluche elandhoofd staan ook op Marktplaats. Alle opbrengsten gaan direct naar het goede doel, namelijk Villa Pardoes.

Bobbaan

De iconische bobbaan is dus sinds september definitief gesloten. Daar komt in 2020 de nieuwe achtbaan Max en Morritz, hopen dat die net zo tof is als de Baron 1898. Volgens woordvoerster van de Efteling Nina Hawinkels nemen ze met de verkoop nu echt afscheid van de populaire bobbaan. Het hoogste bod stond na een paar uur al op 12.500 euro, maar voor het goede doel kan die prijs natuurlijk nog wel een flink stuk hoger.

Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf speciaal voor ernstig zieke, soms levensbedreigend, zieke kinderen. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes kunnen zij hier een weekje gratis op vakantie om heel even te vergeten dat ze ziek zijn. Prachtig goed doel dus om te steunen en je koopt tegelijk een collectors item uit misschien wel het tofste pretpark van het land.

Efteling bobslee
Bron: Marktplaats/Efteling

 

Reageer op artikel:
Mensen bieden tienduizenden euro’s op Marktplaats voor bobslee Efteling
Sluiten