Mark Wahlberg smelt naar zes procent lichaamsvet voor zijn nieuwe film

Redactie 22 dec 2017 Entertainment

Zo ver als ons geheugen kan terug graven, zien we Mark Wahlberg fit, gespierd en als een ultiem beest op het witte doek verschijnen. En zelfs nu, op de gracieuze volwassen leeftijd van 46 jaar, is de Transformers: The Last Knight acteur net zo beestachtig als altijd. Maar voor zijn nieuwe film, Mile 22, tilt hij zijn trainingsschema naar het volgende extreme niveau.

Geregisseerd door Peter Berg, zijn er in CIA-thriller naast Mark ook hoofdrollen voor de onverslaanbare Ronda Rousey, beauty Lauren Cohan en Iko Uwais. Voor de film, verteld Markt tegen Men’s Health dat hij van plan is om tot een magere zes procent lichaamsvet te cutten. En dat gaat niet zonder slag of stoot, zelfs niet voor een beroemdheid als Wahlberg uit de A-lijst van celebs. “In alle films van Peter ben ik dik geweest”, zegt hij. “Voor deze daal ik tot zes procent lichaamsvet.”

Happy Monday everyone! Welcome to my hotel room/kitchen/gym (haha) on location for our new movie Mile 22. Testing new PI cookies — they’ll be available early next year. ?? @performinspired @bo.cleary

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

En hoe gaat hij transformeren in een totaal shredded beest? “Ik gebruik twee keer per dag de Versaclimber, een machine vergelijkbaar met een trapklimmer, en springtouw. Als ik om 3.30 opsta, kan ik om 6.30 uur naar de golfbaan gaan, klaar zijn om 8.30 uur en dan thuis zijn om de rest van mijn dingen te doen: werken met een fysiotherapeut, een behandeling krijgen, de cryokamer induiken,” zegt Mark over zijn dagelijkse extreme planning. “Ik speel geen basketbal meer omdat ik geen enkel wil knakken en een film moet missen of mijn golfspel te ruïneren.”

“De enige manier om de beste te zijn, is door te blijven werken alsof je niets hebt. Blijf doorgaan en word meer en meer agressief, elke dag meer en meer gefocust,“ zegt het beest van een acteur over zijn volle overgave. “Ik heb nu meer drive en verlangen dan ik ooit heb gehad.”

Maxim

Reageer op artikel:
Mark Wahlberg smelt naar zes procent lichaamsvet voor zijn nieuwe film
Sluiten