Mario Kart komt naar de smartphone

Redactie 1 feb 2018 Entertainment

Pas op voor dat banaantje midden op de weg en scheur niet het ravijn in want Mario Kart Tour komt naar de mobiele devices. Ontzettend lekker nieuws om weer een nieuwe maand in te gaan. We hopen dat je over een jaartje bent aan het crossen met je vrienden.

Nintendo maakte dit dikke nieuws vandaag bekend via haar sociale kanalen. Wanneer het spel een groen stoplicht krijgt, is half bekend. Ze geven een realesedatum van april 2018 en maar 2019, dat is een flink tijdsbestek. Geloof ons maar, de game zal echt niet deze zomer uitkomen. Nintendo is zuinig op haar spellen en het laatste wat ze willen is half werk afleveren. De game zal dan ook zeker geen flop worden.

Mario Kart
Foto: Nintendo

Helaas is er verder nog helemaal niets bekend over deze klassieker. Game modes, circuits en karakters zijn dus nog allemaal vragen. Oké, Mario komt er 100% in, dat kunnen we je wel meegeven. Het lijkt ons in ieder geval hartstikke tof om online met je vrienden de grid op te gaan. Laat die competities maar alvast komen.

Backyard Mario Kart GIF - Find & Share on GIPHY

Om gewoon door te gaan met het goede nieuws: Nintendo kondigt ook een officiële speelfilm komt van Super Mario. De film wordt uitgebracht door Universal Pictures. De datum wanneer we met z’n allen kunnen lachen, gieren en brullen om onze loodgieter, is nog onbekend. Allemaal nog giswerk dus. Maar hé, je moet nu wel een stuk vrolijker zijn.

Foto: Nintendo

Reageer op artikel:
Mario Kart komt naar de smartphone
Sluiten