Binnenkort race je op deze real life Mario Kartbaan

Redactie 17 Aug 2017 Entertainment

Mario Kart in Virtual Reality maakt ons al enthousiast, maar dat is niks bij dit kartcircuit dat binnenkort opent vlakbij de Niagara Falls. Branson Track opent, net als in Missouri, een real life Mario Kartbaan met hoogteverschil, corkscrews en allerlei andere toffe features.

Groei een snor, stap in die waggie en je voelt je serieus als onze favoriete Italiaanse loodgieter op de gevreesde Rainbow Road. De rode schildjes en andere items moet je er alleen bij bedenken.

FHM-Real Life Mario Kartbaan
Bron: Branson Tracks.

Race je vrienden eruit op deze sicke tracks. Ze hebben zelfs een houten baan met een volledige spiraal en twee mini spiralen. Op die manier wordt het bijna een soort achtbaan overheen knalt met je kart. Verder hebben ze ook een wat meer traditionele baan, voor de wat mindere durfals onder ons. Op die baan rijd je gewoon je eigen mini GP en waan je je Max Verstappen tijdens je inhaalmanoeuvres.

De nieuwe baan bij de Niagara Falls is, als het goed is, klaar voordat de winter op zijn sterkst is. Hierdoor kunnen toeristen vanaf het hoogseizoen in 2018 over het circuit knallen.

Het wordt de grootste attractie in Noord-Amerika en draagt de naam Niagara Speedway. Als je klaar bent met het racen, hebben ze ook nog een 4D theater, simulators en een zombie exhibitie. Maar eerlijk is eerlijk, wij zouden ons de hele dag vermaken met alleen de Mario Kartbaan.

Wij hebben weer iets op ons verlanglijstje. De meeste items kun je wel op je buik schrijven, maar het moet toch wel lukken om minimaal één bananenschil mee dat wagentje in te smokkelen.

Play Mario Kart In Real Life

This looks like so much fun! ??The Track Family Fun Parks

Geplaatst door LADbible op donderdag 17 augustus 2017

FHM-Real Life Mario Kartbaan
Bron: Branson Tracks.
FHM-Real Life Mario Kartbaan
Bron: Branson Tracks.
FHM-Real Life Mario Kartbaan
Bron: Branson Tracks.

Bron: Ladbible.

Reageer op artikel:
Binnenkort race je op deze real life Mario Kartbaan
Sluiten