Autocoureur Kyle Busch maakt eigen Mario Kart baan

redactie 14 Feb 2019 Entertainment

Wie houdt er nou niet van Mario Kart? Als je ooit iets van Nintendo in je handen hebt gehad, dan heb je ongetwijfeld ook deze klassieker gespeeld. Ze zeggen weleens dat vriendschappen beginnen en vriendschappen ten einde komen door Mario Kart. Als je het spel weleens hebt gespeeld, dan weet je precies wat er bedoeld wordt. 

Autocoureur Kyle Busch is blijkbaar ook aardig groot fan van het racespelletje en tilde het naar een hoger niveau. Mario Kart in real life. Inclusief de schildpadjes, pylonen en de poppetjes waar je mee racet. Alles erop en eraan dus. Dit moet wel de natte droom van elke liefhebber van dit legendarische spel zijn, toch? We kijken met een tikkeltje nostalgie naar dit geniale filmpje van Kyle Busch en zijn maten. Wel jammer dat ze Rainbow Road niet hebben nagemaakt, maar ja, je kan ook niet teveel verwachten.

Kyle Busch

Kyle is naast Mario Kart-fan dus ook autocoureur. Een aardig drukke ook. Hij komt uit in drie vormen van de welbekende NASCAR: de Craftsman Truck Series, de Sprint Cup en de Nationwide Series en hij weet ze allemaal te combineren. In 2005 werd Kyle de jongste coureur ooit die een race won in de hoogste divisie van NASCAR. In 2007 werd hij een keer vijfde in een eindklassement en dat is daarmee zijn hoogste eindnotering. Tot nu toe dan. Hij kan nu gelukkig oefenen voor de komende seizoenen op zijn eigen Mario Kartbaan.

Reageer op artikel:
Autocoureur Kyle Busch maakt eigen Mario Kart baan
Sluiten