Margot Robbie komt met The Sims-film

Alles wat te maken heeft met Margot Robbie is een succes, of ze nu deel uitmaakt van het productiehuis of schittert op het witte doek. Kijk maar naar The Suicide Squad, Birds of Prey, The Wolf of Wall Street, Once Upon a Time in Hollywood en natuurlijk Barbie. Nu lijkt het volgende succes alweer om de hoek te staan: een verfilming van het simulatievideospel The Sims.

Robbie en LuckyChap hebben grote successen geboekt, bijvoorbeeld met Barbie. Ze hopen met hun ontwikkeling en vooruitgang in het produceren van films opnieuw de harten van het publiek te veroveren met hun aankomende verfilming.

The Sims

Voor velen die zijn opgegroeid aan het begin van de jaren 2000 zal The Sims niet onbekend zijn. Het was een van de meest populaire computerspellen van die tijd en staat bekend als een van de bestverkopende videospel-franchises ooit, met meer dan 200 miljoen exemplaren verkocht sinds de eerste release in 2000.

De geliefde game van Electronic Arts stelde spelers in staat om de personages binnen het spel te besturen en hun levens te simuleren. De meest alledaagse dingen zijn mogelijk in deze virtuele wereld, maar ook de meest bizarre scenario’s konden worden gecreëerd door de meer sadistische spelers onder ons. Dit maakt ons erg benieuwd naar waar de film naartoe zal gaan.

De film

Margot Robbie werkt momenteel met haar productiebedrijf aan een The Sims-film. LuckyChap is in 2014 opgericht door onder andere de getalenteerde blondine en heeft al verschillende successen behaald, zoals Barbie met Robbie in de hoofdrol, Birds of Prey, en de recente hit Saltburn.

Er is nog geen duidelijkheid over hoe de film er precies uit zal zien, welke elementen uit de game worden overgenomen en hoe de cast eruit zal zien. De film bevindt zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. We hopen natuurlijk weer van Margot Robbie te kunnen genieten.

Reageer op artikel:
Margot Robbie komt met The Sims-film
Sluiten