Margot Robbie is lekker bad in eerste trailer I, Tonya

Redactie 4 nov 2017 Entertainment

Ben jij fan van Margot Robbie (wie is dat nou niet?) en vind je waar gebeurde verhalen interessant? Dan lijkt de film I, Tonya op je lijf geschreven. De film gaat over Tonya Harding, een kunstschaatser die in de jaren negentig het erg goed deed tijdens Amerikaanse- en Wereldkampioenschappen. Maar die we voornamelijk kennen door een incident dat in 1994 speelde.

Toen werd Tonya Harding gekoppeld aan het mishandelen van haar naaste concurrent Nancy Kerrigan, om zo een betere kans te maken op de Olympische Spelen van 1994. Daar is zij uiteindelijk op afgerekend en is zij voor het leven verbannen van het kunstschaatsen.

In de eerste trailer van I, Tonya zien we hoe Margot Robbie in haar huid kruipt en we leren wat voor leven zij had. Een leven waarbij een moeder nogal wat nare invloed had op Tonya en ze duidelijk met de verkeerde mensen omging. Maar tegelijkertijd zelf ook geen lievertje blijkt te zijn. Bekijk de trailer hieronder.

De film moet begin december in de bioscopen draaien, maar had eerder op het filmfestival in Toronto al een positieve prèmiere.

 

Reageer op artikel:
Margot Robbie is lekker bad in eerste trailer I, Tonya
Sluiten