All-time favourite Margot Robbie is de bescheidenheid zelf

Natuurlijk zijn we al een tijdje bijgekomen van de Barbenheimer-zomer, maar Margot Robbie heeft ons wel een tijdje op een roze barbiewolk laten zitten met haar verschijning. Door de meisjesdroom van afgelopen zomer, zou je bijna vergeten dat de songtekst ‘Life in plastic, it’s fantastic. You can brush my hair, undress me everywhere’ alles behalve op Margot slaat. 

Dat jullie Margot in 2020 tot Meest Sexy Vrouw ter wereld stemde, verbaast ons natuurlijk helemaal niks! Deze vrouw van wereldklasse heeft naast haar looks, ook een enorme dosis aan lef. Toen ze haar diploma in 2007 in de pocket had, heeft Margot de koffers gepakt en is zij op haar zeventiende naar LA gevlogen om haar grote droom na te jagen.

Iconische rollen

Afgelopen zomer leefde de Australische natuurlijk een meisjesdroom. Maar laten we niet vergeten dat ze niet alleen vliegend haar licht roze cabrio in stapt of door de seizoenen heen skate, ze is veel meer dan dat. Onze Robbie heeft namelijk een aantal rollen gespeeld, waar de hartslag hier op de redactie door het plafond van schoot. The Wolf of Wallstreet blijft onze favoriet en de meeste scènes kunnen we inmiddels blind naspelen. In de rol van Laura Cameron weet ze het stewardessen pakje perfect te vullen. Ook hoog in het rijtje staan Bombshell en natuurlijk Focus, waar ze een iconisch duo vormt met Will Smith. Als nieuwe topper kunnen we Babylon toevoegen aan dit rijtje. Hoe verwilderd hoe beter, vooral de scene waar ze gedragen wordt door een drukke menigte in een minimaal stukje rode stof, is er één voor in de boeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Producent

Deze duizendpoot werkt naast actrice ook mee aan de producties. Waar ze zich bij elke productie weer moet bewijzen en moet vechten voor haar plek. Margot zegt hier zelf het volgende over ”Pas na een paar maanden realiseren ze zich ‘Oh ze is daadwerkelijk een producent.”’ Nog steeds stellen veel mensen vragen rondom geldzaken aan haar partners en nooit aan haar ”Zo vaak moeten Tom en Josey uitleggen dat ik de aangewezen persoon ben om de vragen aan te stellen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Bescheiden

Dat Margot de beauty en de brains heeft, wisten we al. Een sterk optreden waar ze dit weer subtiel en ongepland door liet schemeren is tijdens een persconferentie. Toen Quentin Tarantino, één van de grootste film regisseurs van het moment, stil viel door een vraag, vulde Margot hem perfect aan. Misschien is perfectie hier nog zacht uitgedrukt. Ondanks alle mega successen en natuurlijk de fantastische looks, want zeg nou zelf, deze doen er toe, is Margot alles behalve verwaand geworden. Wanneer ze met Rebecca Ford richting een set van Babylon wil lopen en staande wordt gehouden door een beveiliger, geeft ze bescheiden antwoord. In plaats van ‘I’m Margot Robbie’ komt er een mompeltje over het feit dat ze bij de productie van Babylon horen en een post moeten maken. Zo kan het ook!

Reageer op artikel:
All-time favourite Margot Robbie is de bescheidenheid zelf
Sluiten