Margot Robbie schittert in rood jurkje op rode Barbie-loper

Ben jij er al over uit waar je eerst heen gaat? Misschien wel de twee grootste films van het jaar, Barbie en Oppenheimer, verschijnen op dezelfde dag. Twee totaal verschillende films die je waarschijnlijk toch allebei wel echt gezien moet hebben. Na het zien van de beelden van de afterparty van de Barbie-première in Londen, neigen wij er toch naar om die maar het eerst te gaan kijken. De hoofdrol is namelijk voor Margot Robbie en bij de afterparty straalde ze nóg meer dan ze altijd al doet.

Margot Robbie op de première

Het is vaak bijna net zo spannend als de film zelf. Hoe komt iedereen voor de dag op de rode loper. Gisteren was er weinig twijfel over wie de show stal. Nu hadden we van tevoren sowieso ons geld wel op Margot durven zetten, maar toch verbaasde ze weer. In volledig positieve zien. De Australische kwam op de afterparty aanzetten in een rood jurkje dat haar als gegoten zat. Daarvoor had ze juist een jurk aan waar je zo in kunt trouwen. In de Barbieworld moet alles natuurlijk roze zijn maar ook met dit rode jurkje had ze zo een barbiepop kunnen zijn. We snappen goed dat ze gecast is dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door thewolfofstyle (@thewolfofstyle)

Dat ze de show zou stelen was misschien nog niet zo vanzelfsprekend als je in eerste instantie zou denken bij een grootheid als Margot Robbie. De rest van de cast is namelijk ook bezaaid met sterren. Zo kon je op de rode loper ook Ryan Gosling, Will Ferrell, Emma Mackey, Michael Cera, Dua Lipa, John Cena of Helen Mirren tegenkomen. Geen gekke rij.

Ook de soundtrack is bezaaid met sterren. Zo schreven Dua Lipa, Billie Eilish, Charlie XCX en PinkPantheress nummers voor de film. Al met al belooft het dus een ware klapper te worden. En we weten dat er geen wedstrijd was maar toch heeft Margot Robbie die gewonnen. Wanneer ga jij naar de bios?

Reageer op artikel:
Margot Robbie schittert in rood jurkje op rode Barbie-loper
Sluiten