De Marantz Model 40n is de perfecte versterker voor de audio-setup bij jou thuis

Versterkers zijn de onmisbare schakel in elke audio-setup. Sommige luidsprekers hebben er al een versterker ingebouwd zitten, maar er zijn ook een hele hoop luidsprekers waar een externe versterker nodig is om het signaal dat binnen komt voldoende te versterken. Veel versterkers zijn vaak lomp en lelijk, maar gelukkig biedt Marantz daar de perfecte oplossing op. De Marantz Model 40n is namelijk de perfecte combinatie tussen hoge geluidskwaliteit en een stijlvol design!

Versterkers

Een versterker versterkt het signaal uit je laptop of platenspeler en zorgt ervoor dat dit krachtig genoeg is om door je luidsprekers omgezet te worden in goed geluid. Er zijn twee soorten luidsprekers: actieve en passieve. Actieve luidsprekers hebben een ingebouwde versterker en zijn het makkelijkst in gebruik. Passieve luidsprekers hebben een externe versterker zoals de Marantz Model 40n nodig. Het geluid dat daarbij uit je speakers komt is daarentegen wel fenomenaal!

Marantz Model 40n

De Marantz Model 40n zet de toon in de industrie voor een fantastische geluidskwaliteit. Daarnaast is de versterker voorzien van alle snufjes die het gebruik enorm makkelijk maken. Zo beschikt de Marantz Model 40n over geïntegreerde toegang tot streamingsdiensten als Spotify, Tidal en internetradio. Het verbinden met jouw Marantz wordt ook nog eens heel makkelijk als je hoort dat je onder andere Bluetooth, Wi-Fi en Apple AirPlay 2 kan gebruiken.

Marantz Model 40n

Thuisbioscoop

Filmliefhebber? Goed nieuws, want met de Marantz Model 40n kan je jouw speakers namelijk ook aansluiten via een HDMI-kabel. Op die manier geniet jij van de allerbeste kwaliteit geluid, terwijl je naar je favoriete film kijkt. De 40n kan je overigens gewoon trots midden op je televisiemeubel zetten. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat jij deze versterker absoluut niet hoeft te verstoppen. Je kan kiezen tussen een zwarte uitvoering, of de kleurcombinatie ‘silver gold’. Niks staat je nu nog in de weg om ook bij jou thuis te genieten van de allerbeste kwaliteit muziek, film en zelfs radio.

Dit alles komt wel met een prijskaartje, want de 40n versterker gaat voor €2.499 over de toonbank. Maar dan heb je ook wel een state of the art versterker thuis staan waarmee je audio in de beste kwaliteit kan afspelen. Must have voor de audiofielen onder ons dus. Meer info of kopen doe je via marantz.com.

Marantz Model 40n
Reageer op artikel:
De Marantz Model 40n is de perfecte versterker voor de audio-setup bij jou thuis
Sluiten