Man krijgt politie op bezoek omdat buurman last heeft van belachelijk harde scheetgeluiden

Redactie 26 jul 2018 Entertainment

Het klinkt als een slechte mop, maar voor Colin Mitchell is het vooral een slechte ervaring. Hij krijgt rond drie uur ‘s middags namelijk politie op de stoep, omdat ze zijn gebeld door zijn buurman die nogal last heeft van kneiterharde scheetgeluiden.

Effe serieus, hoe hard moet een scheet zijn, wil je er de politie voor bellen? En hoezo komt de politie voor zoiets lulligs naar iemands huis. Nog lulliger is het als we erachter komen wat het geluid produceert. Dat is namelijk niet Colin die na een blik bruine bonen zich tegen het plafond zit te schijten, maar een stuk speelgoed van zijn achterkleinkind. Een Fart Machine. Klassiekertje hoor.

Colin is het met ons eens wat betreft de prioriteiten van de politie: “What an absolute waste of police time. They could be doing something better because there’s so many problems with the shortage of money in policing. They had been told that there was an insulting noise every time this woman walked past. I could understand if it came from real flatulence but it’s my little great-grandson, it’s highly amusing to young children.” Zo pullt die kleine man toch even een van de beste pranks die we in tijden gezien hebben.

Foto: Screenshot Vimeo.

Reageer op artikel:
Man krijgt politie op bezoek omdat buurman last heeft van belachelijk harde scheetgeluiden
Sluiten