Man verliest maagdelijkheid op zijn 44ste dankzij bionische penis

redactie 12 sep 2018 Entertainment

Je moet er als man toch niet aan denken, dat je allerbelangrijkste lichaamsonderdeel ontbreekt. Toch overkwam het de 44-jarige Andrew Wardle. Hij werd geboren zonder piemel. Gelukkig kunnen de dokters tegenwoordig heel veel. Na jarenlange voorbereidingen kreeg de Brit een bionische penis. Andrew wij zijn blij voor je!

Andrew Wardle werd geboren met een blaasextrofie, dat is een afwijking van de urinewegen die ook invloed kan hebben op de voortplantingsorganen. Andrew had wel testicles maar geen penis. Dit komt bij ongeveer 1 op de 20 miljoen mensen voor. Hij had dus enorm veel pech.

100 vrouwen bevredigen

Ondanks zijn gebrek deelde de penis-loze man naar eigen zeggen het bed met meer dan 100 vrouwen. In 2015 schreven wij daar trouwens ook al een stukje over. We zijn Andrew in de loop der jaren trouw blijven volgen. Hij hield in die tijd zijn geheim verborgen en gaf de vrouwen op een andere manier een pleziertje. Het was niet altijd makkelijk voor hem. Hij verlangde enorm naar een eigen voortplantingsorgaan. Als tiener schreef hij een afscheidsbrief om vervolgens een overdosis pillen te nemen. Op zijn 30ste las hij met enige argwaan een stukje over een bionische penis. Nadat hij er foto’s van zag ging hij overstag. Een relatie hebben zonder een penis is namelijk pittig lastig. Dat begrijpen wij volledig.

Pijnlijke ingreep

Na jarenlange voorbereidingen slaagden de chirurgen van University College Londen erin om hem te opereren. Daarvoor hadden ze meerdere dingen nodig: een stukje spierweefsel, zenuwen en huid van zijn armen en benen nodig. De operatie was behoorlijk pijnlijk. Zo had Andrew na de operatie een erectie van maar liefst 10 dagen. Auwtsj.Remove featured image

Papa

Inmiddels heeft Andrew samen met zijn vriendin zijn nieuwe bionische penis uitgetest. 6 weken na de operatie mocht hij losgaan. Hij is nu officieel geen maagd meer. Andrew kijkt er nu naar uit om in de toekomst vader te worden en is mega blij dat de dokters dat voor hem mogelijk hebben gemaakt. Wij wensen Andrew het allerbeste toe!

Reageer op artikel:
Man verliest maagdelijkheid op zijn 44ste dankzij bionische penis
Sluiten