Deze man bouwt vette achtbanen in zijn eigen achtertuin

redactie 17 Feb 2019 Entertainment

Achtbanen, je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Het heeft zo z’n charmes. In een klein karretje over een rails van nog geen meter breed, de steilste, meest zenuwslopende, hoogste maar bovenal vetste afdalingen en loopings nemen. Wat een kick! Ja, sommigen zijn bereid uren in de rij te staan voor een ritje wat vaak niet langer dan twee minuten duurt. Maar wat doe je als je wel in de achtbaan wil, maar niet in de rij. 

Will Pemble ging op een dag naar een pretpark en reed daar in een achtbaan. Zijn tienjarige zoontje stelde: ‘hoe vet zou het zijn om een achtbaan in je achtertuin te hebben!?’ Inderdaad, dacht Will. Anders dan de plannen om nog een keer af te spreken met een oude vriend die je tegenkomt op het station, werden de plannen van deze knotsgekke achtbaanbouwer wel meteen uitgevoerd.

Eén van de vele achtbanen

Ondertussen heeft deze man  al 5 achtbanen gebouwd en is hij er nog niet klaar mee. In het filmpje kijken we vooral naar één van zijn creaties. Maar, op zijn youtubekanaal kan je ook uitgebreid zijn andere werk checken. Zeker doen, als je wat tijd over hebt.

 

Reageer op artikel:
Deze man bouwt vette achtbanen in zijn eigen achtertuin
Sluiten