Dit cruiseschip krijgt een wel heel bijzonder zwembad

dec 12 2018, 21:00 Machines
fsle
Een cruiseschip lijkt ons stiekem best wel chill. Lekker op een bootje dobberen terwijl je langs allerlei toffe plekken reist. Vaak kun je aan boord een duik nemen in een van de zwembaden aan boord. Dat is normaal. Wat niet alledaags is, is een zwembad overboord.
De Amerikaanse rederij Blue World Voyages wil dit in 2019 realiseren. Want zeg nou zelf, er gaat toch niets boven een duik in zee? Het bedrijf wil vooral gaan inzetten op de wat sportievere passagiers. Dus niet de gasten die de hele dag aan de bar hangen of in het restaurant zitten te schransen. Niet dat daar wat mis mee is! De maatschappij wil een actieve levensstijl promoten, dus naast het overboord-zwembad zal er ook een dikke fitnessschool in het schip komen.
Verder kun je er groepslessen nemen, er zijn yoga-voorzieningen en zelfs een golfbaan. Het overboord-zwembad is duidelijk de grootste troef. Met slechts een druk op de knop klapt het 'bad' zich uit. Het schip moet dan uiteraard wel voor anker liggen, anders is het ook zo lullig. Daarnaast kan het zwembad worden gebruikt als aanlegsteiger voor kano's en bootjes en als startpunt voor snorkellaars. Ergens in 2019 moet dit bijzonder schip daadwerkelijk gaan varen.
Delen met
Ook interessant