Macaulay Culkin reageert op hilarische wijze op de remake van Home Alone

redactie 8 Aug 2019 Entertainment

Gister kwamen we met het nieuws dat de kerstklassieker Home Alone een remake krijgt. De nieuwe versie moet verschijnen op Disney+. De streamingdienst wordt in november gelanceerd in de Verenigde Staten. Fans reageren niet heel best op de remake, maar Macaulay Culkin dé hoofdrolspeler uit de eerste twee Home Alone-films kan de humor er wel van in zien. Op Twitter plaatst hij een hilarische foto.

Fans moeten niet alleen lachen om de post van Macaulay Culkin, maar sporen hem ook aan om een rol te vragen in de reboot van Home Alone. Het liefst in de rol van de vader van zijn personage Kevin. De originele acteur voor die rol, John Heard, overleed in 2017. Macaulay was als kindster in 1990 al te zien in Home Alone waarin hij de rol van Kevin McCallister speelde. Twee jaar later speelde hij dezelfde rol in Home Alone 2: Lost in New York. Daarna volgden nog enkele delen zonder de kindster.

Op Twitter laat Macaulay weten dat hij wel openstaat voor een rol. Hij deelt een foto van zichzelf onderuitgezakt op de bank met een bord eten en blote buik en schreef daarbij ‘Dit is hoe een update van Home Alone eruit zou zien’.

 

Het ging een tijdje niet zo lekker met Macaulay Culkin, maar gelukkig is de acteur inmiddels afgekickt van zijn  alcohol- en heroïneverslaving. Het lijkt ons hartstikke tof om hem weer te zien shinen in de remake van Home Alone. We zijn benieuwd hoe Disney hierop reageert!

Reageer op artikel:
Macaulay Culkin reageert op hilarische wijze op de remake van Home Alone
Sluiten