Ideaal voor je vrienden: deze superdeluxe villa in Thailand is een koopje

Redactie 8 apr 2018 Entertainment

Wie heeft er nu geen zin om een van ‘s werelds mooiste landen te bezoeken met je maten? Thailand is het allerbeste wat je kunt vinden. Het is goedkoop, goede uitgaansgelegenheden, het eten is verrukkelijk en de natuur is prachtig. Het enige wat je tegenhoudt is de moneys. Duur? Nee joh, wij hebben een mooie villa voor je.

Deze bargain hebben we weten te scoren op tha internet. De villa bevindt zich op het Thaise eiland Koh Samui. Ga eens een lekker hapje eten bij Lay Thai, goedkoop en aan het water. Of ga uit in The Jungle Club, er is dus genoeg te beleven daar op dat eiland. Of ga lekker genieten van de ruste en kom helemaal tot jezelf in deze überdeluxe villa.

Infinity Pool

Villa Spice is een van de meest luxe villa’s op het eiland en eigenlijk helemaal niet zo duur. Voor een mooi bedrag van 75 euro per nacht kun jij met maar liefst 16 vrienden chillen in dit paradijs. Laten we beginnen met de ligging, want het oog wil ook wat als je midden in de natuur zit. De villa ligt midden op een heuvel en je kunt zo ideaal genieten van de prachtige natuur om je heen. Oceaanview gegarandeerd, bofkont! Het ‘huis’ heeft zelf 6 slaapkamers, 6 badkamers, een keuken mét (holy shit) een eigen chef, een bioscoop, een jacuzzi, gym en last but not least een Infinity Pool. Holy Jesus Christ!

Dat dus allemaal voor maar 75 euro per nacht: heaven arrived. Pak dus snel je koffers, gooi wat boxers en zwembroeken in je tas, meer heb je niet nodig. De eerst volgende vlucht naar Koh Samui vliegt binnen drie uur aan. We zien je daar.

Bron en foto’s: Airbnb

Reageer op artikel:
Ideaal voor je vrienden: deze superdeluxe villa in Thailand is een koopje
Sluiten