Luxe pand in Utrecht kan vanaf nu jouw bezit worden

redactie 16 dec 2018 Entertainment

Je bent al jaren opzoek naar een huisje in Utrecht, maar je wilt wel het beste van het beste. Dan is dit je kans, want er staat een pand te koop aan de oude gracht van de Domstad. Het prijsje komt later wel, want we willen eerste effe vertellen hoe dik dit huis wel niet is.

Dit enorm vette pand is in elkaar geflanst in 1868 en was vele jaren in gebruik als bierbrouwerij. Brouwerij De Boog is opgericht in 1584 en brouwde hier zijn bier. Dat je tegen je makkers kan zeggen dat er in jouw huis ooit bier is gebrouwd is toch tof? De voormalig brouwerij ligt aan de gracht, omdat vroeger de aanvoer van grondstoffen alleen via waterwegen van Utrecht ging. Een stukje geschiedenis over een bierbrouwerij kan nooit kwaad natuurlijk.

Foto: Redres de Erfgoedexpert

Renovatie

In 2009 is de boel aardig onder handen genomen. Luxe en comfort zijn de voornaamste begrippen die je te binnen schieten als je dit pand checkt. Als je dit huis wilt kopen heb je waarschijnlijk een aardige bak geld en kan je dus meerdere auto’s kopen. Waar kan je die dan kwijt midden in de binnenstad? Heel simpel, je hebt twee garages. Dus dat is geen enkel probleem. Ook zal je vast en zeker een goede baan hebben en dan wil je na een lange dag ook heerlijk genieten van een goed wijntje. Die kan je prima stallen in twee wijnkelders met beiden een lengte van maar liefst 35 meter. Godallemachtig, daar kunnen heel wat flesjes in.

Verder heeft de dikke woning in Utrecht een woonkeuken, eetkamer en bibliotheek. In de tweede werfkelder is een kastenkamer, tweede badkamer en garderobekamer aanwezig. Vanuit de garderobekamer is de derde werfkelder te bereiken. Hier vind je een grote slaapkamer en een multimediakamer. We hebben nu al meermaals aangegeven dat het geen goedkoop huisje is, want hij kost, hou je vast, 1.850.000 euro. Maar ja, dan heb je wel een super vet pand op minstens zo vette locatie!

 

 

 

 

Funda

Reageer op artikel:
Luxe pand in Utrecht kan vanaf nu jouw bezit worden
Sluiten