Appartement in Bangkok is architectonische natte droom

redactie 7 Sep 2019 Entertainment

Van dit bescheiden optrekje in Bangkok kunnen we eigenlijk alleen maar dromen. Het desbetreffende gebouw in deze Oost-Aziatische metropool is compleet gerenoveerd en het resultaat mag er zijn!

Strakke lijnen

Het Thaise architectenbureau WARchitect die verantwoordelijk zijn voor dit prachtige gebouw heeft naar onze mening zeker verstand van zaken. Het moderne en bovenal minimalistische design ziet er behoorlijk bevredigend uit en het bouwwerk is volledig opgebouwd uit Balou hout wat zorgt voor de strakke look en de mooie kleur. Al met al een prima plek om je hier een tijdje te stationeren tijdens je rondreis door Thailand.

Uitzichtje wel

Het pand beschikt over zes kamers die allemaal zijn gebouwd rondom een open lucht ruimte. Daarnaast zijn alle privé-ruimtes ook geheel afgescheiden om je zo te beschermen tegen eventuele pottenkijkers tijdens je nachtelijke avonturen. De gemeenschappelijk ruimtes bieden daarentegen doormiddel van de gigantische glazen ramen een prachtig uitzicht op de hoofdstad van Thailand. Daarnaast krijg je er ook nog een mooie ruime daktuin erbij. Het hele pand is zo gebouwd dat bijna niemand vanaf andere gebouwen of vanaf de straat zicht op je heeft, om zo een staarwedstrijd tussen je eventuele buren te vermijden. Droomhuis.

Foto: WARchitect

Reageer op artikel:
Appartement in Bangkok is architectonische natte droom
Sluiten