Luuk de Jong schittert in clip van La Casa de Papel

redactie 25 Jul 2019 Entertainment

De PR-afdelingen van voetbalclubs zijn tegenwoordig van een ander niveau. Zo zien we bij Ajax geniale motivatie- of afscheidsvideo’s en bij Netflix zijn ze nu ook op de voetbaltour. Ze maken een geniale video met kersverse Sevilla-aanwinst Luuk de Jong om seizoen drie van La Casa de Papel aan te kondigen.

In de video zien we Luuk de Jong in een scène van de populaire Netflix serie, maar uiteindelijk blijkt dat hij zijn Spaans aan het bijspijkeren is om zich wegwijs te maken bij zijn nieuwe club. We moeten zeggen dat hij het best aardig oppakt, maar hij heeft nog wel wat oefening nodig. Gelukkig kan hij drie seizoenen bingen van La Casa de Papel.

PSV

De Spaanse club nam De Jong deze zomer voor vijftien miljoen euro over van PSV. Daarmee was de kooplust van de club nog niet gestild. Naast de spits haalden ze nog negen spelers binnen, onder andere Nemanja Gudelj, Jules Koundé en Maximilian Wöber. Het lijkt erop dat Sevilla voorlopig ook nog niet klaar is met geld uitgeven.

La Casa de Papel

Het derde seizoen van de populaire Netflix serie La Casa de Papel staat vanaf 19 juli online. De heistserie is een enorm succes op Netflix, maar het werd eerst oorspronkelijk op de Spaanse televisie uitgezonden. Netflix kocht de beelden op en knipte het tot een mini-serie.

Reageer op artikel:
Luuk de Jong schittert in clip van La Casa de Papel
Sluiten