Draagbare historie in de vorm van een wrist candy

Dan denk je alle horloges gezien te hebben, wordt de volgende toch weer zieker, duurder of glimmender. Wat COL&MACARTHUR nu hebben bedacht, overtreft al je verwachtingen. Met deze draagbare historie om je pols kan je je bij een heel uniek groepje mensen voegen, namelijk een beperkt clubje met een gewichtloze pols.

‘Een gewichtloze pols’ horen we je denken, dat klopt ja. Bij het horloge van C&M speelt zwaartekracht geen enkele rol meer, in de Lunar 1969 zit een stukje maan. Sick.

Verhaal

Dit mini monument, want zo mag je het wel noemen, is een eerbetoon aan de helden die de eerste stappen op de maan hebben gezet. Deze horloge experts maken er een kunst van een ziek verhaal in een horloge te verwerken. In het horloge zit een stuk maansteen van een meteoriet die in 2017 op Noordwest-Afrikaanse grond stortte. In de Wind of Change zit bijvoorbeeld een origineel stukje uit de Berlijnse muur. En de FERNÃO DE MAGALHÃES, gemaakt als ode aan Ferdinand Magellan, de man die als eerste de hele wereld rond zeilde op één van zijn ontdekkingsreizen, is hier ook een mooi voorbeeld van. In dit horloge zitten tien verschillende symbolen verwerkt, van de originele kaart die hij gebruikte tot de data van de exacte reis die hij met zijn compagnons heeft afgelegd. 

 

Montuur

De premiumversie is voorzien van een traceerbare chip met specifieke gegevens. Het serienummer, een gedetailleerde meteorietanalyse en een titanium kastontwerp. Bij de aanschaf van dit dikke uurwerk krijg je uiteraard een authenticiteitsverklaring voor de maanmeteoriet. Het statement ‘more than a watch, a heritage’ komt weer goed tot zijn recht bij dit mega unieke stukje kunst om je pols. 

Reageer op artikel:
Draagbare historie in de vorm van een wrist candy
Sluiten