De Luna Magna Red Gold Meteorite is het nieuwste speeltje van Arnold & Son

Een uniek horloge dat geïnspireerd is door de maan en het heelal dat wij boven ons hebben hangen. Het rosé gouden horloge waarop je kan zien hou oud de maan is, is nu al een collectors item. Wij kwamen nog niet eerder een horloge tegen met een wijzerplaat van blauw meteoriet (met PVD coating), maar er is meer. Aanschouw de LUNA MAGNA RED GOLD METEORITE.

Arnold & Son

John Arnold, volgens sommigen de oprichter van het horlogemerk heeft zich op het hoogste niveau bewezen. Ongeveer 250 jaar geleden heeft John Arnold een ring gemaakt waar een half-quarter repeater in zat, een soort zakhorloge maar dan dus in een ring. Vervolgens presenteerde hij die in 1764 aan koning George III, en die was verkocht. Betere marketing kan je niet hebben als je het ons vraagt. Vanaf dat moment was Arnold een gevestigde naam.

LUNA MAGNA RED GOLD METEORITE

Geïnspireerd door de hemel en aarde, dat zie je gelijk. Het horloge zit bomvol details, de meteorieten wijzerplaat heeft Widmanstätten-patronen die het licht zó reflecteren dat het op de ruimte lijkt. Maar ook de maan op het horloge dat van cacholong opaal en blauwe meteoriet gemaakt is, is uniek. De achttien karaat rosé gouden kast van 44 mm met slechts één draaiknop aan de zijkant, straalt elegantie en luxe uit. De wijzerplaat is gemaakt van blauwgekleurde meteoriet en heeft PVD-coating. Oh en die subdial waar je de uren en minuten kan zien, sprankelt bijna mooier dan de maan door de Super-LumiNova coating. Wij vinden het sexy.

De maan

Aan de achterkant van het horloge kan je de leeftijd van de maan bij houden. En geloof het of niet, het horloge houdt de maancyclus zo precies bij, dat het 122 jaar duurt voordat het één dag, ja je leest het goed, één dag afwijkt van de echte maanstand. Knap staaltje techniek. Arnold & Son kiest voor exclusiviteit en heeft dus maar 38 exemplaren op onze aarde gezet. Voor iets meer dan €68.000 kan je dit unieke exemplaar gewoon thuis, voordat je gaat slapen op je nachtkastje leggen. Wij sparen nog even door.

Reageer op artikel:
De Luna Magna Red Gold Meteorite is het nieuwste speeltje van Arnold & Son
Sluiten