David Finsher’s Netflix-serie Love Death and Robots krijgt tweede seizoen

redactie 16 Jun 2019 Entertainment

De over de top Netflix Original serie Love Death and Robots krijgt een tweede seizoen. De serie kwam begin dit jaar op het streaming platform en werd zo goed ontvangen dat een vervolg onontkoombaar was.

Onder leiding van David Finsher en Tim Miller is het hun missie om de beste animaties in welke vorm dan ook, een podium te geven (uitsluitend voor volwassenen). Bij het zien van de eerste trailer waren wij in ieder geval meteen verkocht.

Love Death and Robots is een verzameling van short films. De beste animators en visual designers in de wereld krijgen de kans om hun creaties met de wereld te delen. Het resultaat is een verbluffende ervaring, waarbij censuur geen rol speelt en creativiteit bovenaan staat. Er is nog niet veel bekend over seizoen twee van Love Death and Robots. Maar er wordt gesproken over een aanvulling van 17 short films die goed genoeg kunnen zijn voor het vervolg. Als de releasedatum bekend is, hoor je het als eerst van ons. Mocht het nog niet duidelijk zijn, dan kan Tim Miller het beter uitleggen dan ons.

Reageer op artikel:
David Finsher’s Netflix-serie Love Death and Robots krijgt tweede seizoen
Sluiten