In Londen komt een heuse pindakaas fondue bar

Redactie 11 nov 2017 Entertainment

Niet alleen in Nederland zijn we fan van pinda spreat, onze overzeese westerburen hebben de smaak ook aardig te pakken. En dan wel van warme pindakaas. Zo erg dat er in Londen een heuse tweedaagse pop-up pindakaas fondue bar openend, waar je zoveel van het warme pindagoedje kunt eten als je maag aankan. Kom maar door!

Het evenement wordt georganiseerd door Whole Earth, de experts op het gebied van biologische notenboter, om het 50-jarige bestaan te vieren. “With autumn well and truly upon us, we’re bringing winter warmers with a twist,” zegt het biologische bedrijf in aankondiging van het festival. De pindakaasbar biedt mensen de volledige pindakaaservaring, met zowel zoete als hartige fondues met onder andere originele pindakaas en chocoladepindakaas. Een absolute pinda hemel waar ieder zicht te goed kan doen aan je lievelingssmaak, in een twee uur durende smaaksensatie.

Op 24 en 25 november in het heerlijke stukje pindaparadijs te vinden bij Perseverance Works in Hackney. Een kaartje kost slechts € 5,65, kun je je dus 120 minuten lang te goed alle notenfondue die je maar kunt eten. Dat is behoorlijk wat pindakaas. Heb je dus een reisje naar Londen op de planning staan, dan mag je deze pinda ervaring absoluut niet missen. Tickets zijn op de site van Whole Earth uitverkocht, maar er is aangekondigd dat er binnenkort meer kaarten vrijgegeven worden en kan er ook aan deur gekocht worden.

Foto: Whole Earth

Ladbible

Reageer op artikel:
In Londen komt een heuse pindakaas fondue bar
Sluiten