Win kaarten voor de toffe Star Wars Identities Expo

Redactie 11 nov 2017 Entertainment

Trek je Darth Vadermasker maar uit de kast, want we mogen kaarten weggeven voor de Star Wars Identities Expo in Utrecht. Tot en met 11 maart is Pathé Cinemec in Utrecht omgetoverd in een heus Star Wars walhalla. Fans gaan hier zielsgelukkig worden, want het is een unieke tentoonstelling met meer dan 200 originele Star Wars attributen. Denk aan kostuums, tekeningen en wat allemaal wel niet nog meer.da

Het verhaal van elk Star Wars personage wordt verteld aan de hand van originele objecten uit de collectie uit de Lucasfilm Archives. De omvangrijke collectie is vooral gebaseerd op de zes eerste episodes. Daarnaast komen ook items aan bod uit The Clone Wars™ en een aantal uit Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Uiteraard komen iconen als Darth Vader, R2-D2, Chewbacca, Boba Fett, Yoda en de Millennium Falcon allemaal aan bod.

Winnen?
We geven 3×2 kaarten weg? Winnen? Tag degene met wie je wilt gaan in het Facebookbericht en zeg eventueel waarom jij hier bij moet zijn. Pikken wij er drie winnaars uit. Succes!

Meer info check je op starwarsidentities.nl


Foto’s: Star Wars Identities

Reageer op artikel:
Win kaarten voor de toffe Star Wars Identities Expo
Sluiten