De nieuwe caravan van Living Vehicles is een super-de-luxe appartement op wielen

redactie 29 Sep 2019 Entertainment

Vergeet de lullige caravans van de buren. Met dit belachelijk grote apparaat ben jij de onbetwiste kampeerkoning. 

Neem je huis mee

Wil je optimaal genieten van de vrijheid en mogelijkheden die het vrije kamperen biedt, maar ook genieten van een 5-sterren verblijf? Dan is dit nieuwste ontwerp van Living Vehicle de caravan van je dromen. Met een lengte van 8,5 meter hebt meer ruimte dan menig student in Amsterdam. Binnen tref je een keuken (met mini-kookeiland), een balkon, een kingsize bed een zithoek met eettafel, een buitendouche en er is zelfs een wasmachine. Het is alsof je je huis nooit hebt verlaten.

Luxe op elke plek

Met zijn sterke aluminium frame dat met staal is versterkt, kun je met dit beest ook off-road avonturen aangaan. Geniet dus van moderne 21eeeuw luxe op elke denkbare plek. Ook beschikt de caravan over zijn eigen wifi en heb je een 42-inch 4K-tv aan de muur hangen. Deze heeft ook nog de optie om van het voertuig een rechtlijnig thuisbioscoop te maken, compleet met een 70-inch scherm en een 4K-projector. Genieten!

Speciale editie

Hadden de mannen van Breaking Bad maar zo’n luxe caravan. Dan was het maken van crystal meth toch wat chiller geweest. Jij wil weten wat dit ding kost? Een kleine 185.000 euro, maar dan heb je wel een verplaatsbaar huis. Misschien kun je zelfs beter je hypotheek afzeggen en hier de rest van je leven in wonen. Je bent dan misschien nog goedkoper uit ook. Je moet er wel snel bij zijn, want er worden er tot nu toe maar 25 gemaakt. Ze gaan in 2020 in productie.

Reageer op artikel:
De nieuwe caravan van Living Vehicles is een super-de-luxe appartement op wielen
Sluiten