Deze Liverpool fan reed van Engeland naar Madrid in een auto van £40

redactie 5 Jun 2019 Entertainment

Kijk, voetbal is een prachtige sport en fan zijn van een club is geweldig. Samen lachen en samen huilen, het hoort er allemaal bij. Vooral dat samen huilen, als de tickets weer eens gigantische bedragen moeten kosten. Ja, een voetbalfan moet een flinke portemonnee hebben om bij elke wedstrijd te zijn. Gelukkig kan je wat geld besparen op de reis. Zo dacht deze Liverpool fan toen ‘ie een auto van veertig pond kocht om naar de Champions League finale te rijden.

Nee, da’s geen spelfoutje, de Engelse Simon Wilson betaalde echt maar veertig pond voor een Škoda Favorit GLXi. Hij had een ticket voor de finale van het kampioenenbal, maar was niet bereid een bedrag van 800 pond op tafel te gooien voor een vliegticket naar madrid. “Ik hou van Liverpool FC, ik ben mijn hele leven al fan. Maar, geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om 800 pond te betalen voor een ticket die ik de week daarop voor veertig kan krijgen.” Groot gelijk Simon!

4 voor de prijs van 1

Gelukkig voor deze voetbalfanaat won zijn team met 2-0 door goals van Salah en Origi. “Ik zal eerlijk zijn. De hele weg naar Madrid maakte ik me zorgen of we het wel zouden halen. We waren nog maar net in Dover voor de veerpont en er schoot al een pijp los bij de motor.” De benzine kostte bij elkaar zo’n 400 pond, dus voor de prijs van één vliegticket kon Simon vier mensen naar de wedstrijd verschepen. Oja, hij heeft besloten de auto te houden. Eigenlijk hoort ‘ie thuis in een museum. Wat een legende.

Reageer op artikel:
Deze Liverpool fan reed van Engeland naar Madrid in een auto van £40
Sluiten