Livaq onthult de EQUAD, ‘s werelds krachtigste elektrische ATV

ATV-liefhebbers deze is voor jullie! Er is weer een nieuwe rage in de offroad-wereld. Livaq, een bedrijf uit Detroit, schudt de boel op met hun nieuwste creatie: de EQUAD. Zet je schrap, want dit beest op batterijen wordt aangeprezen als ‘s werelds krachtigste ATV. Ja, dat lees je goed. We geven je alle details!

We hebben allemaal gezien hoe de elektrische revolutie onze wegen overneemt, maar Livaq gaat er met een knal off-road mee. De EQUAD is als de superheld onder de terreinwagens en dit is waarom.

Foto: Livaq

Elektrisch wonder

Vergeet allereerst het constante gezoem van de motoren en de geur van benzine, want de EQUAD rijdt op puur elektrische stroom. In tegenstelling tot het dagelijkse woon-werkverkeer zijn quads bedoeld voor avontuur. De EQUAD geeft je maar liefst 270 kilometer actieradius op één acculading. Dat is meer dan genoeg sap voor een dagje serieus versnipperen.

Snelheid

En laten we het over snelheid hebben. Zet je schrap, want deze badboy kan een topsnelheid van 100 km/u halen, waardoor traditionele ATV’s op brandstof achterblijven. Het is net de elektrische tovenaar van het offroad-rijk.

Nu weten we dat gewicht belangrijk is als je over de paden scheurt, en de EQUAD weegt 595,2 kg. Het is een beetje fors, maar geloof ons, als je eenmaal de kracht en stilte van dit elektrische wonder ervaart, zul je niet meer aan het gewicht denken.

Specs

Gebouwd op een modulair chassis is de EQUAD niet alleen een krachtpatser; het is een slank beest met een behuizing van koolstofvezel, 3D-geprinte stoelen en gepatenteerde LED-lampen die je standaardlampen kunnen overtreffen. Hier komt het leukste aan dit bakbeest: de verwisselbare batterij van 16 kWh betekent dat je meer tijd besteedt aan rijden en minder tijd aan wachten op opladen.

Livaq Adventure-app

Maar wacht, er is meer! Livaq geeft je niet alleen een mean machine; ze hebben het technische spel ook op slot. Met de Livaq Adventure-app kun je de batterij van uw EQUAD in de gaten houden, onderhoudswaarschuwingen ontvangen en jouw epische ritten opnemen. Heb je GPS-tracking, weerupdates nodig of wilt je contact maken met mederijders? De app helpt je.

We weten dat je staat te popelen om een ​​van deze in handen te krijgen. De EQUAD wordt geleverd met een prijskaartje van 28.500 dollar, maar vanwege de kracht, het bereik en de hightech functies die hij in zich heeft, is het een koopje.

Reageer op artikel:
Livaq onthult de EQUAD, ‘s werelds krachtigste elektrische ATV
Sluiten